Stirile din ziua: 16 aprilie 2012

Popa’s, la un nou succes la Vatican

„Papi şi sfinţi”, expoziţia Popa’s de la Vatican, s-a încheiat cu un succes fulminant. Cele două săptămâni în care lucrările artistului timișorean au stat în Villa Sopegna au fost explicate cel mai frumos de șeful Serviciului de onoare şi protocol al Papei: „Acum, Dumnezeu a vorbit prin Popa’s”.

Ortodontia invizibila

Aparatele ortodontice invizibile sunt la mare căutare în țara noastră în ultimii ani. Oricât de estetice ar fi aparatele ortodontice fixe transparente, există pacienți care nu vor să li se vadă absolut deloc aparatele ortodontice, datorită faptului că au o viață socială foarte activă sau sunt persoane publice, dar își doresc un zâmbet frumos.

Poli isi pierde capitanul si golgheterul, in favoarea lui Dinamo

Marian Iancu a avut mereu o slăbiciune pentru tranzacţiile cu Dinamo Bucureşti. Srdjan Luchin este ultimul alb-violet plecat la echipa „câinilor”. Alţi doi jucători importanţi din lotul pregătit de Vali Velcea sunt cu bagajele făcute şi se pregătesc să semneze, în cel mai scurt timp, cu Dinamo Bucureşti, duşmanul absolut al oricărui suporter polist ce se respectă.

Ospitalitate romaneasca: Ponta il invita cu drag pe Gheorghe Ciuhandu in barca liberala

O vorbă din bătrâni spune așa: calul moare de drum lung și prostul de grija altuia. Domnul Victor Ponta de la PSD nu e prost. Cal ar mai avea o șansă să fie, dar prost sigur nu e, ca să aplicăm dumnealui zicala de mai sus. Totuși, îmi voi aminti cum președintele PSD și co-președintele USL se preocupa dumnealui ca Timișoara să aibă un primar destoinic, dar nu în persoana lui Nicolae Robu, soluție convenită ca-ntre parteneri cu Titu Bojin de la PSD Timiș, ci pe numele său Gheorghe Ciuhandu, de la o aripă a țărăniștilor.

Top