Stirile din ziua: 12 aprilie 2012

Program de distractie

Petrecerile nu se opresc niciodata. Sarsitul de saptamana aduce in Timisoara multe party-uri, dar si concerte asteptate cu sufletul la gura de multi fani. Fara indoiala capul de afis al saptamanii e rapperul Mohombi. Cu aere de vedeta internationala, Mohombi s-a lasat asteptat mai bine de ora si jumatate la conferinta de presa premergatoare concertului de joi.

In asteptarea semnului divin, Ciuhandu s-a inteles cu nemtii

PNŢCD Timiş şi Forumul Democrat al Germanilor din Banat au semnat, joi, la Timişoara un protocol de alianţă electorală. Teoretic, acesta prevede liste comune pentru cele două formaţiuni politice la alegerile locale. Practic, protocolul are ca scop susţinerea lui Gheorghe Ciuhandu pentru încă un mandat la Primăria Timişoarei.

Gheorghe Ciuhandu, fata in fata cu Divinitatea

Suntem în Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Perioadă de reculegere pentru toți românii, de îngrijire spirituală și de o mai mare apropiere de Dumnezeu. Mă rog, nu chiar pentru toți românii, că mai sunt unii cu pretenții de prim-ministru care, la două zile după întâlnirea cu Ghiță „Vamă” Ciobanu, s-au dus în Săptămâna Sfântă să-și facă un concediu de neam prost la Dubai, precum fufele de fotbaliști.

Politicienii n-au injurat cu carne in Saptamana Mare

Lumea a devenit mai bună. Ţin minte că, nu cu mulţi ani în urmă, politicienii îşi propuneau ca ţintă abţinerea de la bălăcăreli în Săptămâna Mare. Altfel, fără să se muște de buze și să se piște de fund, cu greu reușeau să ne ofere o săptămână pascală fără scuipaţi şi ocări cu carne chiar în post negru. Nu, acum parcă a fost altfel.

Intreruperi in functionarea cardurilor BCR

Banca Comercială Română anunță că în noaptea de joi, 12 aprilie, spre vineri, 13 aprilie, între orele 2 și 6, vor exista întreruperi la nivelul sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri BCR, precum şi reţeaua de acceptare ATM/MFM şi POS BCR.

Top