Stirile din ziua: 28 aprilie 2012

Gala Prietenilor, la Eve Fashion Lounge / FOTO

Toată crema societăţii mondene timişorene a luat parte vineri seară, la prima ediţie a „Galei Prietenilor Eve Fashion Lounge”. Rochii de gală semnate de cunoscuţi designeri timişoreni ca Diana Bobar sau Alina Lăţan, purtate de distinse doamne şi domnisoare, dar şi bărbaţi la patru ace, şi-au făcut apariţia în luxosul lounge.

Impuscaturi pe pasune, la Iecea

Două persoane au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, în urma unui scandal cu împușcături, izbucnit la Iecea Mare. Din primele informații a rezultat că fiul proprietarului unei pășuni a tras cu arma pe care o deținea legal asupra unui cioban care intrase cu oile pe terenul acestuia.

BCT joaca primul meci din semifinala cu Mobitelco

BC Timișoara și „U” Mobitelco Cluj se întâlnesc, sâmbătă seară, în prima partidă a semifinalei Diviziei A. Timișorenii au încheiat sezonul regulat pe locul al doilea, iar clujenii, pe trei, la un singur punct în spatele lor. Meciul se anunță spectaculos, așa cum au fost și celelalte întâlniri între cele două formații.

De 1 mai, faceti sport!

World Class Health Academy Timişoara sărbătoreşte 1 mai, prin sport. De Ziua Internaţională a Muncii, începând cu ora 9, sunteţi invitaţi să participaţi la Maratonul de Cycling în aer liber

Sprijin pentru folosirea noilor tehnologii de informare si comunicare (TIC)

S-a deschis al șaselea apel în cadrul Programului cadru pentru competitivitate și inovare (CIP) prin care se urmăreşte sprijinirea activităților inovatoare, oferirea de asistență pentru afaceri la nivelul regiunilor, facilitarea accesului la finanțare precum și stimularea competitivității prin dezvoltarea tehnologiei informației de către cetățeni, administrația publică și mediul de afaceri.

Top