Stirile din ziua: 17 aprilie 2012

Votati Silviu Pasca & Friends!

După ce au încântat publicul şi pe membrii juriului emisiunii “Românii au Talent”, Silviu Paşca & Friends au nevoie de sprijinul vostru. Ei vor evolua în direct, vineri 20 aprilie, de la ora 20:30 şi fac apel la timişoreni să îi voteze, fiecare vot contând pentru calificarea în finala show-ului difuzat de PRO TV.

Incep inscrierile la rezidentiat

Ministerul Sănătății organizează, în această primăvară, un nou concurs de intrare în rezidenţiat. Înscrierile se fac în perioada 17-27 aprilie. Concursul propriu-zis se va desfășura la București.

Etapa ciocanelilor

Ați văzut ce-a făcut cefereu’? Daaaa, a continuat seria pozitivă din ultima vreme. Din greșeală în greșală, spre victoria finală, îmi zice un prieten. Nu pricep… Nu știi, îmi zice el, vechiu’ slogan comunist… Tot mai crezi că cefereu’ ia titlu’? Bă, nu știu ce să mai zic. Dacă nici And One n-a reușit să-i trezească pe clujeni. Adică?, întreb. Andone, mă, ce naiba, nu te-ai prins?

Dupa scandalul Bacala-Popoviciu, Politia ascunde filmuletele de pe radare / VIDEO

Scandalul în care au fost implicați prefectul Mircea Băcală și deputatul Alin Popoviciu, aflați într-o mașină al cărei șofer a încălcat grav regulile de circulație, are urmări neașteptate. Inspectoratul General al Poliției Române a interzis publicarea imaginilor surprinse de aparatele radar pe șoselele din țară.

Vremea rea, cel putin inca doua zile

Vremea capricioasă nu se dă dusă prea ușor. Dacă plecați de acasă, nu uitați umbrelele sau hainele de ploaie, pentru că, în următoarele două zile, nu vom avea parte de o prognoză meteo prea bună. Meteorologii au emis, de altfel, o informare de ploi, descărcări electrice şi vânt puternic, care intră în vigoare marţi, de la ora 9.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, marți, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Chișoda (Platforma Industrială Incontro – Notingrom), orele 9 – 16; Ghiroda (Calea Lugojului), orele 9 – 13; Cărpiniș (str. XIV, XV, moara Horobeta, Midanif, depozit Ice Dyp Balas), Teremia Mare (p), orele 10 – 15.

Top