Stirile din ziua: 4 aprilie 2012

Primele puncte pierdute pe teren propriu de Poli

Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa s-au întâlnit în cel mai important joc al etapei din liga secundă. Resemnaţi şi neplătiţi în ultimele luni, fotbaliştii alb-violeți au intrat pe teren cu gândul la cele trei puncte, dar s-au mulţumit şi cu unul, după ce bistriţenii au condus pe tabela de marcaj cea mai mare parte a timpului.

Dorin ce face? Pleaca cu domnu’ Ghita?

Gata, m-am prins! Știu cu exactitate ce va face politicianul Ghiță Ciobanu în primăvara anului 2016. Exact, va pleca din partidul în care se va afla la acea oră pentru o nouă aventură cu formațiunea care se pregătește să câștige alegerile. Așa cum, într-o frumoasă zi de aprilie 2012, omul își ia jucăriile (nouă primari) din colegiul Deta și pleacă la PSD,

Generatia de Aur vine joi la Timisoara

Student Sport România organizează, în această săptămână, Campionatul Național Universitar de Fotbal, etapa Timișoara, care reunește zece universități din zona Banatului. Cel mai așteptat eveniment este meciul demonstrativ Generația de Aur vs. Echipa Banatului.

Fostul politist Ilie Bertea s-a bagat in Partidul Tomberon

Organizația Timiș a Partidului Poporului al lui „domnu’ Dan” a pus la cale, marți, o conferință județeană menită să valideze puciul de la centru care a condus la înlăturarea fostei echipe și numirea uneia noi împrumutate de la PD-L. Printre cei prezenți în sala de la CRAFT, unde a avut loc evenimentul, s-a numărat și fostul șef al Poliției Timișoara, Ilie Bertea.

Top