Stirile din ziua: 23 aprilie 2012

Ce fel de lapte beau romanii: praf sau natural

Ministrul Agriculturii susține că românii beau, în mare parte, lapte praf. Asta, deși plătesc în magazine pentru lapte natural. Procesatorii îl contrazic, spunând că și așa consumul de lapte a scăzut masiv, din cauza crizei, astfel că nu se justifică producerea laptelui praf.

Strainii cumpara inca terenuri in Timis

Anul trecut, străinii care au cumpărat terenuri arabile în judeţul Timiş au scos din circuitul agricol circa 800 de hectare din totalul celor aproape 42.000 de hectare pe care le deţin. Potrivit autorităților din Timiș, scopul acestora e dezvoltarea unor afaceri imobiliare.

Cazacu, invingator pe Pannonia-Ring / FOTO

Cătălin Cazacu a câștigat etapa a doua din Cupa ROSBK, desfășurată în perioada 20-22 aprilie la Pannonia-Ring, în Ungaria. Echipa timișoreană Taifun Racing a fost reprezentată la această etapă de trei piloți: Cătălin Cazacu și Florin Neacșu, la clasa Superbike, respectiv Cosmin Costescu, la clasa Supersport.

Dar cu Nelu (Balas) ce-or sa faca?

La finele săptămânii trecute, la pachet cu deputatul Marius Dugulescu, a sărit pârleazul în PNL și Nelu Balaș, șef al Regionalei de Poștă Timișoara. Trecerea lui a fost cumva eclipsată de cea a lui Dugulescu, pastorul baptist care se jura în Săptămâna Mare că nu va părăsi PD-L pentru PNL.

Top