Stirile din ziua: 6 aprilie 2012

Body Pump, la World Class Academy / FOTO

World Class Health Academy Timişoara îţi oferă un program special de fitness, care te face să te simţi bine şi în acelaşi timp să îţi tonifici musculatura. Cei care au ales să încerce Body Pump, au declarat după prima participare la această clasă, că e cel mai complet program de fitness la ora actuală.

Politistii care au oprit masina prefectului Bacala, cercetati penal

La începutul acestei săptămâni, o echipă a Corpului de control al Poliției Române a anchetat mult mediatizatul caz al mașinii Prefecturii Timiș. Acum două săptămâni, doi polițiști din cadrul Poliției Rutiere Timiș au oprit mașina prefecturii, care gonea pe contrasens cu mult peste 100 km/h pe șoseaua dintre Lugoj și Timișoara, în dreptul localității Iosifalău.

Ce a dat Ciobanu si ce a primit Ponta, ca de primari nu e vorba?

Ce mai freamăt, ce mai vuiet!. Celebrul Ghiță Ciobanu, zis și „Ghiță Vamă”, a intrat în PSD, fiind primit cu covor roșu chiar de Victor Ponta, cunoscut luptător împotriva vagabondajului politic. Ghiță Ciobanu a promis că aduce cu el și 15 primari din colegiul pe care-l păstorește. Numai că numărătoarea primarilor care îl urmează într-adevăr e mai complicată.

PTF Foeni II, deschis temporar

De Paște, Timișul are un nou punct de frontieră cu Serbia, care va rămâne deschis temporar aproape trei săptămâni. La solicitarea autorităţilor din Serbia și România, de vineri până pe 23 aprilie va fi deschis Punctul de Trecere a Frontierei Foeni II – Jasa Tomic.

Urticaria adultului

Urticaria este o inflamație la nivelul pielii, caracterizată prin înroșire a tegumentului și apariția unor papule sau „blânde”, însoțite de prurit accentuat. Majoritatea au caracter tranzitor, rezolvându-se spontan în câteva ore, dar există și urticaria cronică cu durata de peste șase săptămâni. Forma acută se poate asocia cu angioedem (umflare) frecvent la nivelul buzelor, feței, pleoapelor, extremităților sau cu șoc anafilactic.

Reteta lui Ciuhandu: campanie pe banii UE si ai municipalitatii / FOTO

Gheorghe Ciuhandu nu și-a anunțat oficial candidatura pentru al cincilea mandat la Primăria Timișoara. Edilul în funcție n-a mizat niciodată pe mii de afișe și flyere, pomeni electorale și pungi cu daruri. A fost destul să finalizeze lucrările de anvergură chiar în prag de alegeri. Staff-ul său de campanie mizează pe asta și în 2012.

Trei zile de VINVEST

Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST se deschide oficial vineri, de la ora 11, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. Evenimentul a ajuns la ediția a noua și le oferă vizitatorilor un adevărat festin de arome și gusturi.

Prelungire de traseu pe linia 46

De sâmbătă, 7 aprilie, traseul liniei 46 se prelungeşte de la staţia Badea Cârţan până la staţia Bastion. Autobuzele 46 vor opri în staţiile Poliţia Judeţului Timiş, Aurel Popovici şi vor avea capăt de staţie la Bastion.

Intreruperi de curent

Enel anunță, pentru vineri, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara: str.Mărăşeşti (p), orele 9 – 16; Ghiroda (Redoxin – Calea Lugojului), orele 12 – 15; Ghiroda Nouă (cartier vile Moticica), orele 9 – 12; Hezeriş, Sacoşul Turcesc (p), orele 9 – 18; Jebel (p) orele 8 – 16.

Top