Stirile din ziua: 24 aprilie 2012

Fiul lui Miron Cozma, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor, Miron Cozma, a fost dus la audieri, marţi, de poliţiştii de la Brigada de Combatare a Crimei Organizate. El este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este de aproximativ un milion de euro. UPDATE: Dan Cozma a plecat acasă în urmă cu scurt timp și nu a făcut nicio declarație.

Silviu Pasca se pregateste de „Vocea Romaniei”

Silviu Paşca nu a reuşit să se califice în finala emisiunii „Românii au Talent”, însă s-a calificat într-o mare finală a succesului. The Guy, spune că participarea la acest concurs a fost o experienţă incredibilă, a cunoscut oameni frumoşi şi speră ca a lasat o impresie cât mai bună.

FC Ripensia Maramures Mama Mia Timisoara

Ca orice instituție serioasă, CJT a comandat un audit când s-a gândit să preia de la Marian Iancu clubul de fotbal Politehnica Timișoara. Documentul financiar-contabil cu pricina a stârnit apoi aprinse controverse, atât cu privire la conținut, cât și pe marginea clauzei de confidențialitate asupra unei lucrări comandate din fonduri publice.

Muntele Athos nu aduce titlul in Liga I

Pfuai, ce fain a început etapa… Și nu neapărat că și-a luat-o Oțelu’ de la Astra. Deși, dacă îmi aduc aminte cum a luat campionatu’ anu’ trecut, nu m-ar fi deranjat dacă ar fi retrogradat anu’ ăsta. Da’ n-a fost să fie… Cum ziceam mai demult, reciprocitatea, bat-o vina… Da’ nu-i timpu’ pierdut, poate la anu’…

Prea multele partide sunt sursa violentei extreme din Irak

150 de persoane rănite și cel puțin 36 de morți, așa s-a încheiat săptămâna trecută în Irak, după o serie de atacuri coordonate care au implicat aproximativ 20 de explozii în zece oraşe irakiene, inclusiv în capitala Bagdad. Aceste atacuri sunt considerate de presa internațională drept cele mai violente din acest an. Luna trecută, o altă serie de 30 atacuri s-a soldat cu 52 de morți.

Top