Stirile din ziua: 26 aprilie 2012

Bomba! Orza chiar candideaza in locul lui Ciuhandu!

Gheorghe Ciuhandu a confirmat, cu puțin timp înainte, că nu va mai candida pentru al cincilea mandat la Primăria Timișoara! În locul lui va intra în cursa electorală Adrian Orza. Actualul edil nu renunță de tot la politică, astfel că va candida pentru un post de consilier local, de pe prima poziție a listei PNȚCD.

UDMR si-a stabilit candidatii

Preşedintele UDMR Timiş, Halasz Francisc, va candida la şefia Consiliului Judeţean Timiş, iar Szabo Francisc va fi candidatul la Primăria Timişoara. UDMR şi-a reînnoit joi protocolul de colaborare cu Uniunea Ucrainienilor, Uniunea Bulgarilor din Banat şi Uniunea Sârbilor, pentru alegerile locale din Timiş.

Program de distractie

Weekend-ul prelungit, aduce multă petrecere în cluburile timişorene. Înainte de 1 mai, nu poti să ratezi câteva nopţi albe, iar organizatorii de evenimente s-au pus pe treabă. Avem concerte cu Zdob şi Zdub, Partizan sau Paula Seling, dar şi o Gală mondenă, plină de suprize.

Simi de la Otelu Rosu l-a inlocuit pe Frunzaverde si a ajuns la DNA

Primarii mai multor localități din Caraș-Severin au fost duși la audieri la DNA, într-un dosar care vizează fraude cu fonduri europene. Printre aceștia, Iancu Simion Simi, edilul din Oțelu Roșu, șeful PD-L Caraș-Severin, după plecarea lui Sorin Frunzăverde la PNL. Numele „Ayatollahului” pare strâns legat de acest caz.

PSD a inchis lista la CJ Timis

PSD Timiș și-a prezentat oficial lista cu candidați la funcțiile de consilieri județeni pentru alegerile din 10 iunie. Surprinzător, președintele filialei, Titu Bojin, totodată candidat la șefia CJT, nu se află pe listă, el urmând să joace totul pe o singură carte.<

Superoferta de teatru de la Thespis

Teatrul Studenţesc Thespis a pregătit un weekend prelungit cu teatru. De joi, în fiecare seară, vor avea loc spectacole la Casa Studenţilor. Majoritatea sunt spectacole noi, unul singur fiind reprezentat sâmbătă pentru ultima oară – drama lui Arrabal „Scrisoare de dragoste”.

Invitatie la Zilele Cetatii

Zilele Cetăţii, sărbătoarea cartierului istoric central al Timişoarei, au ajuns, în acest an, la ediția cu numărul șase. ajunsă anul acesta la a şasea ediţie. Evenimentul are loc în acest sfârșit de săptămână și cuprinde proiecții de filme, concerte și expoziții.

Fara apa calda

Timișorenii din zona Căii Lipovei rămân, joi, fără apă caldă. Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecţiuni tehnice survenite pe reţeaua termică primară, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizarea căldurii la PT 27, 28, 29, 38, 39, 40 şi 41. Vor fi afectaţi abonaţii care locuiesc în zonele Calea Lipovei, I.I. de la

Top