Stirile din ziua: 18 aprilie 2012

Primaria vrea sa dea 10.000 de lei fiecarui fotbalist de la Poli

Situația de la Poli este tot mai complicată, jucătorii au fost în grevă japoneză la ultimul meci, iar zvonurile referitoare la diversele despărțiri de clubul alb-violet se înmulțesc de la o zi la alta. În aceste condiții, Primăria Timișoara vrea aloce bani pentru fotbaliști. Totul depinde acum de votul aleșilor locali.

Luptele in Sudan pentru petrol

Violenţa interetnică s-a soldat cu sute de morţi în ultima săptămână, în Sudanul de Sud, potrivit oficialului responsabil al misiunii Naţiunilor Unite în această ţară. Fortele armate ale Sudanului și ale Sudanului de Sud poartă lupte dure în regiunea de graniță, dupa o dispută pentru un teritoriu care conține o mare parte din resursele de petrol.

Stefan Nikolic lasa Steaua lui Becali pentru o echipa importanta din Liga I

Stefan Nikolic este ca şi plecat de la Steaua Bucureşti. Două echipe importante din Liga I sunt cu ochii pe el, dar vor trebui să negocieze şi cu Marian Iancu. Atacantul a fost cedat la Steaua de Poli Timişoara în vara lui 2011, pentru o perioadă de un an, cu opţiune de cumpărare, în cazul în care Nikolic ar fi confirmat.

Dumnezeu nu merge la vot!

A trecut și Sărbătoarea Paștelui din acest an, un an electoral extrem de important pentru România. Motiv pentru care ecranele televizoarelor au fost invadate din nou de tot felul de politicieni, care de care mai „cucernici”, mai „apropiați” de Dumnezeu și mai „iubitori” de oamenii din jur. Care ne-au povestit cu lacrimi în colțul ochilor cum sărbătoareau ei Paștele încă din copilărie, cum își ajutau bunicile la prăjituri și bunicii la belitul mielului, cum evitau cenzorii vremurilor dinainte de 1989 pentru a intra în biserică și câte alea.

Descinderi la hotii de cereale

Membrii unei grupări care fura cereale din silozurile morii din Carani au fost reţinuţi, miercuri dimineaţă, de poliţiştii de la Crimă Organizată, coordonaţi de DIICOT Timişoara. În trei luni de activitate, hoții au reușit să fure marfă în valoare de 500.000 de lei.

Apa rece oprita

Aquatim anunţă că miercuri, între orele 9 și 15, va fi întreruptă furnizarea apei reci pe strada Ioan Buteanu (fostă Aida) și la fabrica de pâine situată pe aceeași stradă. Întreruperea se datorează lucrărilor de înlocuire a unei conducte de apă rece, realizate din fonduri proprii ale Aquatim. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor

Fara apa calda in zona centrala

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel, miercuri, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea căldurii şi apei calde de consum la PT 1A şi 1B. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile 16 Februarie, 7 Aprilie, Dr. Nemoianu, Col. Enescu, Postăvarul, Paris şi Aurel Cosma.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Martir Andrei Istvan nr. 24, bl. 65, sc. A; Renașterii (p), Geneva (p), Zurich (p), Bd. Tinereții (p), C. Brediceanu (p), G. Enescu (p), Paris (p), 16 Februarie (p), Cosma Aurel (p), orele 9 – 15; Remetea Mare (p), Carani

Top