Stirile din ziua: 1 aprilie 2012

DJ Wanda e indragostita de Timisoara

Frumoasa Wanda s-a îndrăgostit de Timişoara de la prima întâlnire şi de atunci revine cel putin o dată pe lună. Ea spune că oraşul de pe Bega este un oraş incredibil de frumos, cosmopolit, în care viaţa de noapte există şi a fost surprinsă să vadă cum timişorenii se distrează în orice zi a săptămânii.

Soferul prefectului de Timis ramane fara carnet / VIDEO

Poliția Timiș a reacționat oficial la scandalul iscat în urma evenimentelor în care a fost implicată mașina Prefecturii Timiș. În imaginile surprinse de radar se vede clar traseul vehiculului în care se aflau prefectul Mircea Băcală și nașul său de cununie, Alin Popoviciu. IPJ a anunțat că permisul celui care se afla la volan va fi suspendat, iar polițiștii care l-au oprit nu vor fi sancționați.

Ce rost mai au alegerile?

Dimineața devreme te scoli și, în loc de cafea, bei o cană strașnică de moare de varză, să-ți treacă greața de la știrea că Gheorghe Ciuhandu și Aurelian Pavelescu au decis într-o dimineață de primăvară să se pupe direct pe gură, după ce tot pe-acolo le ieșiseră flegmele cu care s-au duelat în lupta politică dreaptă.

Top