Stirile din ziua: 10 aprilie 2012

Tei cu efect intarziat: 25.000 de euro de recuperat de la un fost director din primarie

Acum șase ani, în calitate de șef al Direcției Edilitare din PMT, a semnat dispoziția privind tăierea unor tei din centrul orașului. Între timp, Dumitru Andor a ieșit la pensie, dar acum trebuie să plătească, alături de Drufec și Drumuri Municipale, 25.000 de euro, contravaloarea amenzii încasate de municipalitate pentru acea dispoziție.

Mieii si ouale, la control / FOTO

Atenţie de unde cumpăraţi carne pentru masa de Paşte! Este recomandarea făcută de reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Timiş. Pentru a se asigura că nu vor exista probleme, în această săptămână, inspectorii fac controale la toate produsele specifice sărbătorii pascale.

CFR Cluj, ca Cadu, caca-du sau cacadu?

Și a trecut și etapa a 25-a… Favoritele (sau echipele cu pretenții) ori au luat-o, ori au dat-o ca lumea. Echipa cultivatorului de porumb de la Vaslui n-a avut voință la Sibiu și a încasat trei boabe, fără să reușească să dea vreun gol. E de mirare că antrenorul Inacio a mai rămas în funcție… Mda, i-au cam făcut poștă băieții lui Pelici, care, fie vorba între noi, a terminat chiar Liceul de Poștă din Timișoara…

Cel mai bun ucenic din Franta este o adolescenta roma care n-avea acte de sedere / FOTO

Cristina Dumitru este, oficial, cel mai bun tânăr meseriaş din Franţa. Românca de etnie romă a primit medalia de aur la un concurs naţional, iar premierea fost organizată la sediul Senatului Franţei. A doua zi după ceremonie, tânăra a fost anunțată că va primi titlul de ședere în această țară, pe care îl așteaptă din 2005.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, pentru marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Aeroport (p), Herodot (p), Pindului (p) orele 9 – 16; Sânmihaiu Român, orele 9 – 16; Iecea Mare (p), orele 10 – 15; Variaș (p), orele 9 – 12; Lovrin (p), orele 13 – 15; Denta (p), orele 8

Top