Stirile din ziua: 7 aprilie 2012

Ciuhandu, pazea! Noditi iti sufla electoratul! / VIDEO

Refuzat de Guinness Book, care n-a vrut să-i valideze recordul în materie de varză cu carne, Dorin Cioabă, fiul regelui țiganilor, a tras un chef de Ziua Internațională a Romilor. Printre invitați, deputatul Marius Dugulescu și chirurgul Gheorghe Nodiți, candidatul PDL la Primăria Timișoara. Acesta din urmă se antrenează, probabil, de campanie.

Cum a ajuns Marian Iancu agent electoral al liberalului Robu

Știați că maestrul Ion Lucian, dispărut recent dintre noi, a fost unul dintre cei mai vechi suporteri ai echipei Politehnica Timișoara, deși tatăl actorului era membru fondator al CFR București, actualul Rapid? Ion Lucian s-a stins la 88 de ani, într-o zi de 31 martie. Tristă coincidență. Clubul Poli dădea să moară la frumoasa vârstă de 90 de ani, într-o la fel de nefericită zi de 30 martie.

Locul fondurilor europene nerambursabile in dezvoltarea urbana

La ora actuală, în România, există discrepanţe între oraşele mari, mijlocii şi mici, acestea din urmă fiind cel mai grav afectate, înregistrând funcţii urbane insuficient conturate şi infrastructură deficitară. În afara disparităţilor dintre oraşe, există disparităţi şi în interiorul oraşelor mari şi mijlocii, generate de gradul ridicat de atractivitate al unor zone ale acestor oraşe, faţă de alte zone, nu neapărat periferice.

Top