Stirile din ziua: 20 aprilie 2012

UTA castiga derby-ul vestului in fata unei Poli debusolate / FOTO

Meciul de vineri seară dintre Poli – UTA are toate șansele să fie ultimul derby între cele două rivale. Poli e la un pas de desființare, în timp ce arădenii se gândesc încă la promovare. Alb-roșiii și-au adjudecat cele trei puncte, printr-un gol înscris chiar în debutul partidei. Poli e tot mai departe de primul loc, cu care, oricum, nu prea ar avea ce face în condițiile actuale.

Pastorul Dugulescu predica preacurvia. Politica

Urmând exemplul colegului său de alianță Victor Ponta, poposit recent în Timișoara pentru a gira venirea transfugului politic Ghiță Ciobanu, liderul PNL Crin Antonescu a ajuns și el pe Bega pentru a binecuvânta primirea în partid a altui traseist politic. Pe numele lui de buletin Marius Cristinel Dugulescu, pastor neoprotestant ajuns în 2008 dintr-o eroare a naturii și o conjunctură extrem de norocoasă deputat PD-L pe Colegiul III Timișoara.

11 minute, despre esecuri si decizii care schimba vieti

Prima ediţie a conferințelor 11even a avut loc în 11.11.2011, zi în care sute de români au ascultat poveștile de viață ale unor oameni mai mult sau mai puțin cunoscuţi publicului larg. A doua ediție 11even are loc la finele lunii mai și se anunță mult mai complexă. În plus, în octombrie, Allan Pease vine în România la invitația celor de la 11even.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timişoara – Bd. 16 Decembrie (p), Spl. Tudor Vladimirescu (p), Titulescu (p), Miron Costin (p), Socrate (p), Aurelianus (p), orele 9 – 16; Giarmata, Sânmihaiu Român , orele 9 – 16; Cărpiniș (str. XIV, XV; moara Horobeta, Midanif, deposit Ice Dyp Balaș), orele 12

Top