Stirile din ziua: 25 aprilie 2012

La autostrada spre Lugoj se lucreaza de zor

O treime din primul tronson al autostrăzii Timișoara – Lugoj este finalizată în proporție de 28%. Constructorii au convocat, miercuri, o conferință de presă-dezbatere și o vizită pe șantier. Ei spun că, având în vedere ritmul de lucru, termenul final de execuție fixat pentru luna aprilie 2013 va fi devansat.

Oficial: BC Timisoara joaca in semifinale!

Federația Română de Baschet a respins contestația depusă de CSM București împotriva lui BC Timișoara. Bucureștenii susțineau că adversarii lor trebuie descalificați, deoarece nu au achitat la timp banii pentru un fault tehnic comis de Branko Cuic. BC Timișoara joacă, sâmbătă și duminică, împotriva lui „U” Mobitelco.

Messi nu a mai fost Mesia si Barca s-a scufundat

FC Barcelona a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, după 2-2 pe teren propriu cu Chelsea. Lionel Messi, marcatorul prolific al catalanilor, nu a mai găsit drumul spre gol. Asta, deși a beneficiat de un penalty și a mai lovit încă o dată, din acțiune, bara porții lui Cech.

Drept la replica

În urmă cu două săptămâni mi-am anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului Timișoara. Imediat am asistat la declanșarea unei campanii de denigrare la adresa mea printr-o serie de articole apărute în DeBanat.

Top