Stirile din ziua: 2 aprilie 2012

Georgica Cornu se considera o victima a razbunarii lui Gheorghe Seculici

Georgică Cornu spune că acțiunile DNA din ultima perioadă au legătură cu președintele PSD Arad, Gheorghe Seculici. Omul de afaceri susține că acesta nu vrea decât să se răzbune pentru o tranzacție de acum câțiva ani. Cornu îl face pe primarul Gheorghe Ciuhandu „baron local” și nu înțelege de ce toată lumea se leagă de averea sa.

Porti deschise la UVT

Universitatea de Vest organizează „Zilele Porţilor Deschise”, o acţiune dedicată mai ales elevilor care sunt interesaţi de programele universitare. Timp de două zile, aceștia vor primi toate informațiile de care au nevoie.

Cand a fost oprit in trafic, prefectul „apolitic” Bacala gonea spre partid

Deja știrea a făcut înconjurul țării. Crezându-se vreun Fernando Alonso ratat, șoferul Prefecturii Timiș gonea pe contrasens pe șoseaua Lugoj – Timișoara, punând în pericol viețile mai multor oameni. Imaginile surprinse de radar dovedesc faptul că bolidul în care se aflau prefectul de Timiș, Mircea Băcală, și nașul său de cununie, deputatul Alin Popoviciu, nu făcea parte din nicio coloană oficială, așa cum susțineau cei doi.

Rocada la PSD: Ilie Sarbu in locul lui Titu Bojin in lupta pentru CJ Timis

Surpriză de proporții în PSD! După ce a fost validat de toate forurile partidului, atât la nivel local, cât și național, Titu Bojin este pe cale de a renunța la candidatura la președinția CJ Timiș. El va fi înlocuit în această luptă de senatorul Ilie Sârbu, fost președinte al filialei. Decizia a fost luată la București.

Ortodontia si aparatele ortodontice la copii

Trebuie precizat din start că tratamentul ortodontic, atât la adulți, cât și la copii, trebuie realizat doar de medicul ortodont specialist. Este foarte important să ducem copiii la ortodont cât mai repede deoarece problemele ortodontice sunt mai ușor de corectat dacă sunt interceptate din timp. Vârsta ideală la care trebuie să ducem copilul la ortodont este șapte ani.

Dugulescu, de la portocaliu la albastru si verde

Deputatul Marius Cristinel Dugulescu a dezmințit categoric zvonurile care îl dădeau ca și plecat din PD-L. El și-a afirmat atașamentul față de „corabia portocalie”, sub stindardul căreia și-ar cam dori un nou mandat în parlament. De câteva luni însă, omul politic iubește și alte culori.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat pentru luni întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara: Bd. Revoluţiei (p), str. Buftea (p), Heine (p), orele 9 – 12, Calea Lipovei (p), str. Perlei (p), orele 12 – 15, str. Gr. Alexandrescu (p), Loichiţa (p), orele 9 – 14; Cenad (p), orele 10 – 15; Hezeriş, Silagiu –

Top