Stirile din ziua: 11 aprilie 2012

Paste delicios la Belvedere Restaurant / FOTO

Despre fericirea simplă, despre sentimentul reînnoirii şi despre pofta de viaţă care te inundă când totul se potriveşte este gustul care vă Paşte în aceste zile la Belvedere Restaurant Timişoara. O săptămână luminată de arome proaspete, de gusturi familiare şi totuşi întâmpinate mereu cu o copilăroasă mirare.

Cadou de nunta pentru studenta criminala: 48 de ore in camera intima

Claudiu Șatran devine, miercuri, soțul unei tinere care și-a câștigat celebritatea după ce a ucis, cu sânge rece, un bărbat cu care se înțelesese să întrețină relații sexuale. În mai puțin de două luni, fostul traficant de droguri va fi, din nou, tată. Fiica lui și a lui Carmen Bejan se va naște după gratii.

Restrictii de circulatie

În perioada 17 – 24 aprilie, circulaţia rutieră va fi închisă pe By Pass Arad km 535+986 – 545+936 de pe A1. Instituirea restricţiilor de circulaţie presupune devierea traficului rutier de pe A1 prin intravilanul municipiului Arad.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – Calea Aradului (p), orele 9 – 16; Orțișoara, Jimbolia (Zona Gării, str. Mărășești și adiacente, gara CFR, Zona Futok), orele 10 – 14; Butin (p), orele 8 – 16.

Top