Stirile din ziua: 9 aprilie 2012

Consiliul Judetean Timis devine, partial, muzeu

Balconul Consiliului Judeţean Timiş, unul dintre simbolurile revoluţiei de la Timişoara, va fi transformat în muzeu. Aceeași soartă o va avea și vechea sală de ședințe, unde fostul prim-ministru Constantin Dăscălescu a încercat să-i împace pe revoluţionari. Toate au fost puse la cale cu prilejul aniversării a două decenii de la înființarea CJ Timiș.

Intoarcerea Ovidelului, un cui in campania liberalului Robu

Mă bucur tare mult ori de câte ori citesc în presa locală că cetățeanul Cutare candidează la Primăria Timișoara. Într-un fel e ca în economia de piață. Ca alegător neafiliat politic, n-are de ce să nu te bucure că oferta e mai mare, promisiunile mai multe, iar la final poți observa cine pare rezonabil și cine face măscări pentru un dram de notorietate.

Acum o luna, Marian Oprescu a fost batut crunt in Complexul Studentesc

Ionuţ Marian Oprescu, tânărul timişorean găsit mort într-o fântână la marginea comunei Moşniţa Nouă, a avut o altercaţie în urmă cu o lună în Complexul Studenţesc. Aceasta este o posibilă pistă pe care ar putea să meargă poliţiştii timişoreni în drumul lor spre elucidarea misterului morţii lui Oprescu.

Anti-ciuhandistii se aduna (si) pe Facebook

Sub denumirea „Noi nu votăm Ciuhandu”, recent a apărut o nouă pagină de Facebook. Momentan, ea are doar 22 „aprecieri”, dar inițiatorii paginii speră să adune în jurul lor cât mai mulți timișoreni nemulțumiți de actuala administrație locală.

Carmen Bejan naste si se marita la inchisoare

Carmen Bejan, condamnată la închisoare pentru că a ucis și trașat un bărbat de etnie romă, va naște după gratii. Judecătorii Curții de Apel Timișoara au respins, luni, cererea ei de întrerupere a pedepsei. Fosta studentă la Medicină se va căsători, miercuri, cu iubitul ei, Claudiu Șatran, recent eliberat din pușcărie.

Ghita Ciobanu, de la „sef al mafiei portocalii a tigarilor”, la sef al campaniei PSD pe judetele de frontiera

Ce-o fi fost în sufletul vicepreședintelui PSD Dan Nica în momentul în care s-o fi întâlnit la congresul partidului desfășurat sâmbătă cu Gheorghe Ciobanu, proaspătul social-democrat primit cu surle și trâmbițe chiar de Victor Ponta? Nu de alta, dar în septembrie 2009, Nica povestea cum „mafia contrabandei de țigări” din vestul României strângea bani pentru înlăturarea sa din funcția de ministru de Interne. Nica lăsa de înțeles că printre capii acelei mafii figura chiar Ciobanu.

„Anti-ciuhandistul” (cu vorba) Ovidiu Draganescu, sustinator (cu fapta) al realegerii lui Gheorghe Ciuhandu

Declarativ, mulți timișoreni se declară nemulțumiți de actuala stare a lucrurilor din oraș, criticând din răsputeri administrația Ciuhandu. Când vine vremea faptelor, acestea contrazic brutal toate declarațiile. Fie și prin absența de la vot. Exemplu concret: Ovidiu Drăgănescu, cunoscut drept un mare adversar al primarului Gheorghe Ciuhandu.

Vrajitor al mingii, la numai 11 ani / FOTO

E doar în clasa a cincea, dar muncește ca un om mare pentru a-și atinge visul. A înțeles că a fost dăruit cu un talent special, dar și că asta nu-i de ajuns. Dragoș Coroiu vrea să calce pe urmele lui Messi și știe că nu se poate fără trudă. A fost cel mai bun pasator la Cupa Danone, iar într-un meci a reușit să marcheze de patru ori!

Top