Stirile din ziua: 30 aprilie 2012

Licitatie pentru salvarea Liceului de Arte

Artiști în devenire sau cu renume își pun la bătaie lucrările, pentru a salva o școală. Liceul de Arte Plastice va organiza o licitație, pentru a face rost de bani cu care să achite datoriile școlii. Până pe 6 mai, susținătorii proiectului sunt invitați să doneze lucrări de artă, care vor fi vândute cu strigare publică.

„Raducanu sparge clanul!” se intoarce cu „Respect pentru Timisoara”

Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, a intrat în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Însoţit de doi deputaţi, Maria Barna şi Claudiu Ţaga, el a depus, luni, la Biroul Electoral Timişoara, dosarul pentru candidatură. Progresistul e la a doua încercare, după cea din 2008.

Jean, Adi, Vali si Junie au incercat intoarcerea Ciuhandului

Vineri dimineața, la o zi după ce primarul Gheorghe Ciuhandu anunța că nu va mai candida pentru un nou mandat, un comando format din patru oameni bătea la ușa edilului. Careul era format din Ioan Cojocari, viitor fost secretar al primăriei, Aura Junie, încă șefa a vreo 200 de sinecuriști din instituție, consilierul PNȚCD Valentin Moldovan și viceprimarul Adrian Orza.

1 Mai ilegalist

Patru zile libere la români din grija răposatului guvern Ungureanu. E și normal. Mai multă pagubă s-ar face dacă angajatorul și-ar fi adus luni la muncă niște oameni mahmuri de-atâta relaxare în weekend și cu gândul la ziua liberă de după, 1 Mai muncitoresc.

Despre Poli si oferta de la Baia Mare, doar dupa alegeri!

Liderii politici timișeni nu prea vor să discute acum propunerea generoasă a lui Dan Hotico, patronul lui FC Universitar Maramureş Baia Mare. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru www.debanat.ro, că e dispus să-și mute gratuit echipa la Timişoara. Singurul care respinge categoric o astfel de variantă este Nicolae Robu.

Top