Stirile din ziua: 27 aprilie 2012

Incredibil: Dugulescu le-a tras clapa (si) liberalilor

Acum exact o săptămână, Marius Dugulescu a fost prezentat de Crin Antonescu drept o mare achiziție a PNL. Deputatul de Timiș și-a dat însă cu firma în cap, etalând același comportament duplicitar și lipsit de bun simț. El n-a votat moțiunea de cenzură, ascunzându-se ca un laș în timpul ședinței parlamentului.

Fii star la Amigos Karaoke & Club

Amigos Karaoke & Club te invită într-o atmosferă incredibil de plăcută, unde tu esti star. Eşti asteptat să intrii în pielea artistilor tăi preferaţi în cel mai plăcut mod. Sâmbăta aceasta, Silviu Paşca, semifinalistul emisiunii „Românii au talent”, te invită la duet!

Relatia lui Iancu cu Dragomir, sub semnul lui 666

Unde-şi bagă dracul coada, nimic nu merge aşa cum ar trebui. Relaţia de amiciţie dusă de multe ori la extrem, în ciuda oprobiului public din Timişoara, dintre Marian Iancu şi Dumitru Dragomir, şeful LPF, este de notorietate. Atât de bine se înţeleg cei doi, încât Dragomir se face că plouă faţă de o datorie a lui Poli faţă de LPF.

Consultatii gratuite la tara

Studenţii medicinişti consultă gratuit persoanele din mediul rural, sub sloganul „Medic pentru o zi”. Proiectul celor de la Societatea Studenţilor în Medicină din Timişoara, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, se adresează unui public divers, atât copii, adoleşcenţi, cât şi persoanelor adulte sau vârsnice din mediul rural. Studenţii vor fi pe teren,

Top