Stirile din ziua: 19 aprilie 2012

Maria Barna, cu un picior in PSD!

Deputatul UNPR Maria Barna revine la vechea dragoste. Conform unor surse din imediata apropiere a (încă) progresistei, preşedintele Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor va intra, în scurt timp, în PSD. UPDATE: Maria Barna susţine că nu va intra în PSD. Cel puțin nu acum, însă în politică totul este relativ.

Maria Grapini este femeia de succes a anului 2011

Preşedintele Partidului Conservator Timiş, Maria Grapini, a câştigat titlul „Cea mai de succes femeie de afaceri din România”. Titlul i-a fost conferit în cadrul galei „Femeile de succes ale anului 2011“. Evenimentul a fost organizat de Profesional Celebrity, Fundaţia Internaţională Mihai Eminescu şi Ambasad’or Events.

Dugulescu se pregateste sa-l duca pe Robu la petreceri cu minoritari

Am avut dreptate! Deputatul Marius Cristinel Dugulescu pleacă la PNL! La sfârșitul lui martie, deBanat.ro anunța că democrat-liberalul va părăsi „barca” portocalie, dar el a dezmințit categoric informația. Au fost de ajuns doar trei săptămâni pentru ca Dugulescu să se mute, cu arme și bagaje, în tabăra lui Crin Antonescu.

Poveste cu un cioban, niste tradatori si-o politica cam curva

A fost odată ca niciodată o mândră comună multietnică în care sârbii conviețuiau pașnic cu românii și o mână de unguri. Nemți nu mai sunt. Singurul german de sânge plimbă a proasta caprele pe marginea drumului și se hrănește eco. Ca orice așezare din spațiul rural românesc amarnic populat de oameni, și comuna din poveste are savoarea ei din punct de vedere politic. De când democrația post-revoluționară, electoratul din această localitate a respins PSD-ul.

Bazar, sase luni pe bicicleta la capatul lumii / FOTO

Într-o zi și-a dat demisia și a plecat în aventura vieții lui, deși toată lumea îi spunea că e nebun. Timp de jumătate de an a văzut America de Sud așa cum și-a dorit dintotdeauna: pe bicicletă. A fost atacat de termite, a găsit un chilian care auzise de daci și a văzut unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. Timișoreanul Andrei Bazar știe acum că, nu peste multă vreme, o va lua de la capăt.

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecţiuni survenite pe reţeaua termică primară, joi, între orele 8 și 17, va întrerupe furnizarea căldurii şi apei calde de consum la PT 26, 49 şi 49A. Vor fi afectaţi abonaţii care domiciliază în zonele Calea Aradului, Calea Lipovei (parţial), Calea Torontalului, respectiv pe străzile Brânduşei, Stelelor (parţial),

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara: str. Retezat (p), Feleac (p), Craiova, Constanța (p), A. Saligny, orele 9 – 15; Chișoda, orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. Mureș, L. Rebreanu, Trandafirilor, Lalelelor, Dunărea, G. Coșbuc, Crișurilor, Tisa, Bega, C. Columb, Arhimede), orele 9 – 12; Dumbrăvița (str. Kiev, P.

Civilizații dispărute: Oglinda cerurilor (video)

Învăluite în mister, locurile sacre ale omului din vechime au stat mute timp de milenii întregi, iar secretele lor au dispărut, aparent, odată cu civilizațiile care le-au construit. Dar ce secrete ne-ar dezvălui, dacă ar putea vorbi? Există ceva care leagă toate aceste locuri unul de celălalt – o cheie neștiută care va rezolva o

Top