ASU Poli are liber la promovare!

Zvonurile conform cărora ASU Politehnica Timişoara nu ar fi lăsată să promoveze în Liga a IV-a la sfârşitul campionatului sunt infirmate de rectorul UPT, Viorel Şerban. Acesta e categoric: instituţia pe care o conduce va finanţa echipa şi în Liga IV-a. Problema ar putea apărea în eventualitatea unei promovări în eșalonul al treilea.

Rivalitatea dintre echipele ACS Poli și ASU Poli transcende trei eșaloane și dă naștere unor teorii dintre cele mai fanteziste. Una dintre variantele vehiculate este aceea că există o înțelegere între primarul Nicolae Robu și rectorul Viorel Șerban, conform căreia ASU n-ar fi lăsată să promoveze. Motivul ar fi lipsa banilor, însă, de fapt, Robu nu ar vrea ca echipa Politehnicii să se apropie cumva de echipa autorităților locale.

ASU Politehnica e echipa noastră de 93 de ani. Este formată în proporţie de 90% din studenţi şi absolvenţi. Apărătorii sunt toţi studenţi din anul I.Unii au terminat, sunt toţi ingineri, dar au rămas la echipă. Dacă vor promova, vom vedea ce înseamnă susţinerea financiară, problemele se pun, zic eu, doar dacă ajung în liga III-a. Până atunci vom sprijini echipa. Dacă vor promova, mergem mai departe”, spune Viorel Şerban, rectorul UPT.

Șerban susţine că ASU Poli stă în gâtul unora probabil din cauză că au reuşit să-şi atragă mulţi suporteri, o mare parte din vechea galerie a lui Poli. „Şi la ACS Poli există Universitatea Politehnica. Acolo sunt alţi colegi şi un sprijin de altă natură, regelementat printr-o hotărâre de senat. Problema cu ASU Poli este de imagine, în jurul echipei au apărut şi membrii ai galeriei şi poate asta dernajează. Pe mine nu are de ce să mă deranjeze. Atâta timp cât sunt organigrama noastră şi fac o treabă de care să nu ne fie ruşine că reprezintă Politehnica, îi vom susţine”, a completat rectorul UPT.

Echipa ASU Politehnica Timişoara este pe locul al doilea în Campionatul Judeţean. Are cu trei puncte mai puţin decât liderul Racoviţa, care, în plus, are şi un meci mai puţin disputat. Se pare însă că șefii de la Racoviţa nu sunt interesaţi de promovare. Ei au o echipă şi în campionatul de sală organizat de fostul arbitru Tiberiu Lajos. Astfel, fotbaliştii primesc bani din două părţi. Dacă ar promova în Liga a IV-a, jucătorii de la Racoviţa nu ar mai putea evolua în campionatul de sală.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

50 comentarii pentru acest articol

Serbane stai prost cu aritmetica? a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 08:17 )

Serban zice: „ASU e echipa noastra de 93 de ani”??? Pai cand a fost infintata ASU? Parca in 2005…Din 2005 pana in 2012 sunt 7 ani nu 93…ce dracu nu mai stim socoti? Politica asta ne incetoseaza si cunostintele elementare din clasa a 4-a… Ca un rememoreaza: membri fondatori la ASU sunt Viorel Negut, Nicolae Robu si altii… sa fie si Serban intre ei? Nu stiu, poate…el se pricepe mai mult la handbal…

foarte bine a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 08:44 )

ar fi excelent sa promoveze politehnica. au de recupoerat doua puncte nu trei cum spune serban, plus ca racovita are un meci mai putin, e adevarat. eu nu m-as culca pe o ureche ca racovita nu vrea sa promoveze.

oaky a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 09:09 )

ASU Poli nu e Poli!

George Liberalu' a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 09:25 )

ASU Politehnica este diavolul !

Mecanica grea a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 10:12 )

Buna …buna asta cu 93 de ani…cu tenta…adica de… asta e adevarata Poli, ASU cea fondata de Robu…dar in care el nu vrea sa bage bani… bine ca nu a fondat Robu 2 echipe ca si ASU !…cum ar fi fost sa mai fondeze una in 2006…si inca una in 2007…sa vezi atunci dileme…care era cea de 93 de ani? Daca acum politehnica isi face o noua echipa…atunci putem zice ca e echipa noastra de 93 de ani? Logic!

leo a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 11:01 )

Hai ASU!

@leo a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 11:13 )

ASU Poli – Ripensia (scor 1-4) şi Ripensia – ACS Poli (1-3). Oare cat va fi scorul la ASU- ACS ? Pariez pe 0 la 10!

laur a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 11:38 )

eu as paria pe altceva, nu pe doferente de scor astronomice, si anume pe inteligenta. acs poli nu are galerie, asta e adevarul. si nici spectatori. grosul suporterilor adevarati au ales asu politehnica. personal agreez ambele proiecte si sper ca voi vedea spectatori si pe dan paltinisanu. pana acum ii vad desfasurandu-se doar pe net.

am wc in curte a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 12:14 )

Cine e si Serban asta? AC Recas este Poli !

@laur a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 12:20 )

ACS are mult mai multi sustinatori decat ASU. Incomparabil mai multi! Si mult mai de calitate. Eu nu am timp sa merg la meciuri dar mi-am cumparat abonament si sustin echipa cum pot! ASU are o galerie mai numeroasa. Din pacate nu e o galerie cu care sa ne mandrim. Dar eu am o mare nedumerire: ok am inteles ca sunt unii carora le place doar Bragadiru nu le place Recasul. Dar de ce nu-si vad de ASU atunci? De ce umbla sa saboteze ACS-ul prin toate mijloacele? De ce mazgalesc peretii? Nu poti sustine ASU fara sa mazgalesti peretii? La urma urmei Timisoara e orasul timisorenilor…

marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 12:36 )

@laur
nu vreau sa te supar intr-un fel, dar parca delirezi. in primul rand nu poti spune ca esti mare polist cand afirmi ca tu nu mergi la meciuri si ca in postura ta mai sunt multi. asta nu sta in picioare. faza cu cinstea facutya de galerie sau necinstea iarasi nu sta in picioare. si eu as vrea mai multi oameni pe acs poli, dar e fosrte greu cu aia care au abonament dar stau acasa.

Jimbolia a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 12:37 )

Noi la ACS Poli suntem meci de meci aproximativ 1000 de oameni, avem echipa pe locul 3, avem o stema mai frumoasa, avem un buget mai mare asigurat de domnul primar, avem o galerie de aproximativ 70 de oameni si e in crestere, avem un stadion mai frumos. Avem toate conditiile pentru performanta. O sa avem si palmaresul lui Iancu. Avem cont de Facebook, in curand o sa avem si sait.

@Jimbolia a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 12:53 )

tata, lasa etnobotanicele ca nu-ti fac deloc bine. tot ce spui tu e o aiureala mai mare decat tine. dar aia cu stema e cea mai tare.

Jimbolia a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 13:00 )

Ti-e ciuda. In curand adevarata Poli de pe Dan Paltinisanu o sa va desfiinteze. O sa vedeti. O sa fiti nevoiti sa va schimbati denumirea. Suntem un club care din punct de vedere al organizarii putem oricand rivaliza cu liga lui Mitica.

@marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 13:03 )

Mariane nici eu nu vreau sa te supar dar sa sti ca o echipa poate fi sustinuta in mai multe moduri decat participand pe stadion la meciuri. Daca contribui cu bani la o echipa nu se cheama ca o sustin? Daca o promovez prin toate mijloacele nu se cheama ca o sustin? Poate ca job-ul meu nu-mi permite sa merg la meciuri…asta nu inseamna ca nu sustin echipa!

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 13:38 )

Ce nu este clar?! drukeria sunt o mana de indivizi, unii manipulati altii interesati politic, unii chiar consilieri locali si au si votat impotriva fotbalului timisoarean, impotriva lui poli, au facut lobby liderii drukeria la tv ca poli sa nu fie salvata de catre autoritati, au mazgalit orasu!
indivizii astia chiar ar merita in momentul in care Poli va juca in liga unu contra spurcatilor de la s & d, ei sa se bata la fotbal cu satenii pe la sate, chiar merita sa-si piarda toata tineretea batanduse la fotbal s-au la ce-or vrea ei cu satenii!

Vasi a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:02 )

Eu am auzit ca in spatele ASU Politehnica e Ostaficiuciu ce vrea sa se razbune pe domnii Robu si Iancu. Nu as avea nimic impotriva ca domnul Iancu sa revina din vara la Timisoara

Jimbolia a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:16 )

drukeria-membriiidepartid ce ai cu satenii? liderul galeriei noastre e consatean cu mine. polisti sunt si la sat

chelu a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:20 )

liderul e din jimbolia? care lider? care galerie?

m--e a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:25 )

esti prost. ai fost la vre-un meci de vorbesti? odata cu promovarea in divizia a o sa avem cea mai tare galerie. in b e comoda lumea, dar dupaia o sa fie stadionul plin ca inainte. palmaresul o sa umple stadionul.

gabor a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:31 )

m-e
nu merg in B, dar merg in campionatul judetean? care dinte noi e prostul, te las pe tine sa iti dai seama. nu spun ca lumea nu va veni in A, dar faptul ca cei care se aciuesc acum la acs nu le da dreptul sa seautoproclame unici polisti. dar chiar si daca fac asa, vreau sa vad si eu ceva coregrafie pe dan paltinisanu. am inteles, e imposibil, liderul e lipsit de idei. atunci cautati alt lider.

m--e a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:40 )

il avem pe babuciu si mai pe un baiat ce zice ca se ocupa de galerie si inainte. avem oamenii de la marketing care au promis ca o sa ne sprijine si ei.deja avem sponsorizari mai mari decat castiga toata echipa voastra in tot campionatul. nu avem cum sa va puneti cu noi. ce e asa de greu sa cumparam foli si sa le lipim pe spatarele scaunelor. stim si de undeva le cumparati si voi. nu ati inventat voi galeria. crezi ca noi nu putem sa umplem orasu de mesaje daca ne inervam?

marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:43 )

AC Recas NU E POLI !

marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:45 )

intr-o buna zi cand o sa fim unde trebuia sa fim o sa veniti toti care sunteti inpotriva proiectului nostru si stiti ce,nu mai avem nevoie de voi suporteri de ocazie

gabor a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 15:47 )

@m-e
mai baiatule, eu nu am nicio treaba cu asu politehnica, dar cand va vad pe voi mi se face rau, ma ia cu ameteli. ai grija cu gramatica, ca iti da batai de cap, sa nu te lovesti in timp ce compui textele. e cam greu ca unul ca tine sa gandeasca un text pertinent, un mesaj sau mai stiu eu ce. despre asta e vorba. si lasati-o si voi mai moale cu aia de la asu, mai bine mergeti si furati meserie de la aia.

@gsbor a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:08 )

esti gabor rau de tot,aia de la asu isi baga nasu la ce-s tari aia la dat cu nasu la lideri politici

Ostaficiuc a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:09 )

ASU Poli e razbunarea mea

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:11 )

ASU Poli nu e Poli !!!!

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:11 )

ASU Poli nu e Poli !!!!!

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:12 )

ASU Poli nu e Poli !!!!!!!

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:12 )

ASU Poli nu e Poli !!!!!!!!!!

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:13 )

ASU Poli nu e Poli !!!!!!!!!!!

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:13 )

Poli suntem noi !!!!

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:14 )

Poli suntem doar noi ! Avem palmaresu

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:14 )

Poli suntem doar noi ! Avem palmaresu….

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:14 )

Poli suntem doar noi ! Avem palmaresu……………….

ADEVARUL a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:22 )

Adevarul e ca nu poti opri orice echipa de cartier, sau sateasca sa-si zica POLI, dar aia nu inseamna ca si ei sunt POLI !

ACS Poli a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:25 )

Normal, noi avem palmaresu si acordul lui domnul Iancu pentru nume si culori. Ei nu au nimic. Nici macar bani de bere, cersesc cu o urna.

JOE a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:32 )

In urna de la ASU Poli au bagat bani si arbitrii ! ACS Poli da bani la arbitrii.

JOE a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:35 )

Daca Brancovan nu aproba nu veti primi nici un palmares si nici o culoare.

marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:40 )

ACS in veci nu o sa fie Poli Timisoara si ce palmares aveti voi ?sa nu mai vb de culori,nici alea nu le aveti asa ca nu e echipa BANATULUI

marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 16:42 )

pe noi oricum ne intereseaza palmaresul si tiganul de Iancu sau Robu(care a promis ceva inainte de alegeri si a facut ceea ce nu trebuia) palmaresul suntem noi !AC RECAS NU E POLI !!!

marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 18:21 )

„NU ne”*

JOE a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 19:14 )

@marian TU ESTI PALMARESUL ? UITA – TE IN OGLINDA PAPAGALULE! AI SA VEZI CA VEI RADE SINGUR CA PROSTU’ !

marian a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 20:19 )

ai grija cu vocabularul ca imi bag pl in tot neamul tau

Aron a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 20:49 )

Penibili sunteti Brancovan si ceilalti deb va spuneti druckeri. Apropo ce dracu-nseamna drucker si in ce limba? Bai fraierilor ASU exista ca vrea Robu si va exista cat va vrea Robu. Daca maine Robu nu vrea sa mai existe nu mai exista chiar nu vi-i clar?

Tina Bobina Maslina a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 21:53 )

Bai ce dracu se intampla cu ASU-ul asta numai retardatii il sustin? Exista vreun sustinator ASU capabil sa argumenteze ceva? Exista vreun iubitor de ASU care este capabil sa lege 2 idei? Ma ingrozesc cand vad atata prostie…nici votantii lui Dan diaconescu nu cred ca sunt atat de idioti…

monica tatoiu a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 23:02 )

stati linistiti …ca si asa nu promoveaza…..:))))

monica tatoiu a spus: (octombrie 23rd, 2012 at 23:02 )

cand o sa vina frigul o sa joace tot cu maneca scurta…..:)))

obiectiv a spus: (octombrie 25th, 2012 at 07:59 )

acs poli timisoara ( nu politehnica timisoara ca nu are voie =)) ) dragi internauti, este ACS RECAS decisa sa se „marite” cu Politehnica Timisoara o politehnica care s-a mai „maritat odata cu AEK Bucuresti. Dar stai ca nici macar aceea nu era politehnica pentru ca mai era un om Zambon care avea in mana politehnica cea adevarata. Ca a cumparat iancu palmaresul, sanatate buna. Palmaresul nu se cumpara ci se castiga. Palmaresul preluat de iancu trebuia anexat unei asociatii sportive nou infiintate avand prima echipa in cea mai inferioara competitie fotbalistica organizata de frf. Aceea era Politehnica Timisoara moral vorbind. Nu mixand politehnica cu AEK sau grandiosul proiect ACS.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top