Latifundiarul Ben-Oni Ardelean, un Gigi Becali al PNL Timis

Candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, Ben-Oni Ardelean, a întâmpinat ceva probleme în a-și completa declarația de avere. El deține nu mai puțin de 16 terenuri, patru case și două mașini. Toate acestea sunt întreținute dintr-un salariu lunar de 1.800 de lei și 40 de lei alocația copilului.

Cine crede că Gigi Becali este singurul candidat PNL care deține terenuri fără număr se înșală. Chiar dacă nu se poate compara cu ciobanul liberal din Pipera în materie de suprafețe de terenuri, Ben-Oni Ardelean, candidatul PNL pe Colegiul 1 Timișoara, se poate măsura, în schimb, ca număr de terenuri. Potrivit declarației sale de avere, Ardelean deține nu mai puțin de 16 terenuri, toate în județul Timiș. Ca și comparație, Becali și-a declarat doar nouă terenuri.

Din cele 16 terenuri pe care le deține Ardelean, 15 sunt în intravilan, iar unul în extravilan. Este drept, toate cele din intravilan au suprafețe mici, între 550 mp și 800 mp. Nici la capitolul spații locative cel supranumit „Obi Wan Kenobi” nu stă prea rău. Astfel, precum Adrian Năstase, el deține două case și două apartamente, toate în județul Timiș. Mai mult, una dintre case, având o suprafață de 388 mp, este formată din patru apartamente. La capitolul imobile mai trebuie spus că Ardelean a vândut chiar în acest an o casă la Ghiroda, cu 153.429 lei. În materie de mașini, Ardelean stă ceva mai slăbuț. El deține „doar” un Audi A6 din 2008 și un Golf V din 2007.

Candidatul liberal nu are conturi bancare, dar nici datorii, fiind probabil foarte suspicios în a lucra cu băncile. Extrem de bizar este însă faptul că toată această impresionantă avere este întreținută dintr-un salariu mai degrabă modest. Ben-Oni Ardelean a declarat, la capitolul venituri, doar un salariu anual de 21.874 de lei de la Institutul Teologic Baptist din București. Lunar, înseamnă 1.820 lei. La această sumă se adaugă însă indemnizația copilului, de 504 lei anual.

Cum întreține liberalul din 18 milioane de lei vechi pe lună patru case și două mașini chiar este o temă pe care s-o dezbată cu potențialii alegători, care ar fi curioși să afle secretele trecerii mai lejere prin criză. Dar probabil se scoate cu cei 40 de lei lunar din alocația copilului. Că n-ar fi primul român (sau rom?) care trăiește din alocație.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

65 comentarii pentru acest articol

dalinda a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 14:39 )

mecla spune tot despre acest individ care se intretine din banii copilului. si inca bine se intretine. ca proprietati ai spune ca e liberal autentic, dar cand cauti sa vezi ce venituri are iti dai seama ca se ascunde ceva putred sub scoarta lui.

tez a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 14:45 )

Si care sunt performantele acestui candidat ?Ce studii are? Unde a absolvit eventualele scoli-la stat sau la particulari(Recas,Lugoj,Tg.Jiu sau alte celebre si bine cotate institutute de invatamint )? .Ce a produs pina acum pentru societate -arta,cultura,realizari tehnice,opere de binefacere?
Spuneti un „merit” si il votez.Altfel NU.Nici pe el si nici pe ceilalti „merituosi”.

terminator a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 15:17 )

Si cand te gandesti ca exista destui tampiti care sa voteze cu fata asta de bou, te apuca durerea de sale.

mirel a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:14 )

Ce-mi plac aceste articole de defaimare. Sincer, cati dintre timisoreni nu au terenuri? Din cate stiu eu platesti un impozit pentru ele si gata. Sau simpla posesia a unor proprietati ar trebui privita cu suspiciune si motive de indoiala? Sau trebuie sa fii sarac pentru a candida pentru vreo functie…

adina. a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:15 )

Le-o fi mostenit… mare branza… Ce articol de senzatie. lasati-o moale ca miroase

@terminator. a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:17 )

No hai sa votam toti cu maries..sau revolutionarul tarziu. El e cinstit si nu a avut decat cateva mici beneficii, ca doar de ce s-o fi facut revolutionar??? Te pomeni o o fi asta sarac lipit si noi nu o stim

@adina. a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:21 )

Mai Adina… sarac = cinstit… ai ceva avere= invidie si de aici deriva… osre de unde le are, ca eu nu am, etc… Ca sa fi fost un articol corect ar fi trebuit sa se precizeze si de unde are aceste proprietati. Ca doar suntem toti detectivii lui peste revolutionaru

roxana . a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:27 )

Se cam tem cei ce o ARD degeaba. Altfel nu ar apela la toate aceste atacuri care mai de care murdare

.alesia a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:32 )

Dl Ardelean este timisorean de 15 ani. Avand in vedere faptul ca nu a mai fost deputat, senator sau te miri ce functionar vamal, ma indoiesc ca a primit spaga din greu pentru aceste terenuri. Nu toti cei ce au acumulat ceva bruma de avere merita sa fie priviti cu suspiciune. Haideti sa lasam invidia si rautatile pentru cei care chiar le merita

adrian nepocaitu a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:32 )

e atat de timisorean ca nici colegii din pnl timis si timisoara nu au auzit de el. poate ca are aici proprietati, dar asta nu inseamna ca e un om al locului. asta e hunedorean, nu timisean. dar nici asta nu ar fi o problema, doar mai sunt politicieni din alte parti ce candideaza pe listele timisului, dar aia au notorietate politica. asta cine dracu e, ca nu am auzit de el? nu-l mai impachetati cum ca ar fi mare timsorean ca nu tine, nu suntem chiar asa de prosti. oricum va intra in parlament, dar nu datorita notorietatii lui, care e 0 in timisoara, ci datorita usl-ului, asa cum s-a intamplat cu cei din pdl acum 4 ani. acum 4 ani nenea asta candida in alta parte pentru pnl, dupa cum se vede pe adresa asta:
http://hunedoaraevanghelica.wordpress.com/2008/11/14/ardelean-ben-oni-candidat-senatul-romaniei/

@dalinda. a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:33 )

Nu o mai ARD-e degeaba… Am spus prea mult????

un pocait a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:39 )

latifundiarul pocait si un cadou pe care nu l-a declarat. dar e frumos sa faca asa ceva? nu-i este frica de dumnezeu? ia priviti aici: http://www.mondonews.ro/Ben-Oni-Ardelean-pe-loc-eligibil-la-PE-a-primit-un-cadou-de-52069-USD+id-10105.html.

Cristi a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:43 )

Foarte bine, inseamna ca nu mai are nevoie sa fure ca si altii si poate face lucruri bune pentru oras ! 🙂

alexandru . a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:44 )

E clar ca va castiga

janina georgescu a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 17:50 )

e un ecscroc, care traieste din evaziune, spagi, ca toti politicienii.

cred ca daca esti fara dosar penal sau asa, nu poti candida.

asta mai e si pocait pe deasupra, ori se stie bine acuma ca evreii nu au fost sclavi in egipt, exodul nu a avut loc, vezi profesori de la univ. din tel-aviv.

prin urmare nici isus nu a existat, de ce pocaitii mint?

@Cristi a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 18:07 )

un hot fura tot timpul. cu cat au mai mult, cu atat isi doresc sa fure mai mult. asta e politica lor. nu stiu cum e ardelean asta, dar daca are bubele astea, atunci e o problema cu el. nu poti avea incredere in astfel de oameni. la fel de adevarat este ca, din pacate, asa sunt cam toti politicienii nostri, dar asta mai si pozeaza in fecioara maria, asta deranjeaza.

Don a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 18:25 )

Ben comparat cu Becali? Bha deci voi sunteti niste cretini !:) Deci omul asta e cu 100 de clase peste Becali de fapt nici macar nu ai cum sa compari ! Si uitandu’ma la comentariile de mai sus imi vine sa vomit! Toti filfizonii isi dau cu parerea… Bai baieti voi sunteti de fapt niste maimutoi platiti de baietii cu bani din PDL sa faceti troaca de porci concurenta si stiti ce ii si mai penibil ca voi primiti comentarile astea pe care le postati. Altii gandesc pentru voi. Ce plm au facut aia din PDL pana acum? Ceva palpabil nu vorbe is satul de ele ca si restu populatiei… Dar voi ca niste marionete pupincuriste pentru un pachet de tigari ati fi in stare sa ii faceti si o muie la Basescu si celor de pe PDL! HAI sictir!

Don a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 18:27 )

In alta ordine de idei sa revenim la Ben-oni Ardelean! Dupa parerea mea e nevoie de o schimbare, iar acest om promite multe si presimt eu ca nu vor ramane doar promisiuni ca a celor din PDL!:)

@Don a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 18:30 )

toti sunt la fel, nicio diferenta. benone asta nu difera cu nimic, iar presimtirea ta ma face si pe mine sa presimt ceva: esti un apropiat de-al lui.

Alexandra a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 18:53 )

Foarte bine ca are avere, e problema lui cum se descurca. Important e sa se tina de cuvant in ceea ce promite, USL-ul va fi la putere :-bd

monica a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 19:11 )

de aia nu puteti dormi voi noaptea ca are domnu ben 16 terenuri…tipu propabil a stiut cum sa se invarta in lume, nu ca altii care din ciuda, dau doar din gura. macar nu si le-a facut fiind politician.

Mirelush_Mirela a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 19:46 )

Poate le-a mostenit..poate e un bun antrepenor..nu se stie..cert e ca averile le-a adunat inainte sa fie om politic si punct!nu mai criticati omul dupa aparente..asa oricine poate avea 2 masini si gata e catalogat hot sau mai stiu eu ce..parerea mea e ca ati exagerat…MULT!lasati omu in pace

Alexu a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:18 )

USL in frunte cu Ben-Oni Ardelean sunt cea mai buna solutie pentru orasul nostru, pentru TIMISOARA !!!!

Alexu a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:19 )

cu Ben-Oni Ardelean se poate schimba ceva in bine , ai dreptate !

Mihai a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:19 )

cu Ben-Oni Ardelean se poate schimba ceva in bine , ai dreptate !

aura a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 21:41 )

Toti stim ca pocaitii dau lunar a zecea parte din castig la biserica,zeciuiala!!!Bani nu se inregistreaza si sunt luati de sefii pocaitilor,care mai departe ii dau in politica si isi cumpara si ei cate ceva …….saracii!!!AVETI GRIJA OAMENI BUNI CU CINE VOTATI,NU VA LASATI PACALITI DE ASEMENEA PERSONAJE!!!!!

doni a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 21:47 )

toata lumea spune ca ben-oni este u om bun. eu sincer il apreciez foarte mult.

Horiea a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 22:04 )

hai să fim mai serioşi puţin… fiecare om care are bani- repede îl judecăţi şi spuneţi ca cine ştie cum i-a făcut. asta spun oamenii săraci şi rautaciosi din cauza neajunsurilor din viaţa lor. Omul face ceva pt Timişoara! Respect!

Instalatorul a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 22:19 )

asta e cel mai mare impostor care candideaza in Timis la alegerile parlamentare. E impus de Radu Rusanu si de pocaiti e un sfertodoct care pozeaza cu cele 2 doctorate. Intrebati-l cum sta treaba cu ele si poate o sa dati de un dubluplagiat ca tot se poarta la USL

Mircea a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 22:34 )

Articol penibil, nu stiti sa scrieti altceva decat sa scrieti de rau diferite persoane. Sunteti afiliati PPDD? Santajati?

Cosmin Safta a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 23:20 )

a facut totul cinstit pentru ca e un om de afaceri de succes!! e o persoana care m-a ajutat in viata si care mi-a dat multe sfaturi si care are harul domnului de partea sa!! doamne ajuta sa castigati domnule ardelean!!

@Cosmin Safta a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 23:26 )

Ce afaceri are, dc nu-si trece veniturile in declaratia de avere? Probabil la negru. Vinde droguri? Ti-a dat si tie?

alss a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 00:29 )

asta va macina pe voi acum? Averea unuia care nu a facut nimic rau pana acum? Sinceeeer… Get over it si faceti si voi niste articole de calitate. Atata timp cat nu s-a auzit de scandaluri, manevre si alte minunatii, eu zic ca fiecare are dreptul sa isi joace sansa! Voi sunteti un soi de Cancan asa, nicidecum ziar serios de stiri, sau ma rog…site.

Serioja a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 01:29 )

cand vine unu nou, de ce e unul nou, daca e unul vechi, va plangeti ca de ce nu vin unii noi.
cine va mai pricepe?

un dezamagit a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 06:47 )

Impunerea lui Ben-Oni ca si unul dintre candidati pt. alegerile parlamentare, a creat probleme serioase PNL-ului. Oameni de valoare, vechi liberali care au muncit pentru partid, au fost marginalizati. Sper ca pocaitul latifundiar sa piarda in alegeri desi, sforar cum il stiim, va avea sprijinul nasilior din Bucuresti.

haralamb a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 08:12 )

cea mai nociva combinatie e cea dintre pocaiti si liberali. ce iese dintr-o astfel de combinatie? un hibrid, ceea ce este si acest personaj. suntem multi oameni care am votat mereu cu pnl, dar felul in care cantariti lucrurile in ultii ani ne determina sa ne vedem de treaba noastra, adica sa stam acasa.

misu. a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 08:36 )

„Oameni din valoare din PNL marginalizati”. Din cate am vazut eu pentru a sustine o camapnie fiecare candidat trebuie sa dispuna de posibilitatea financiara macar de a tipari niste flyere sau pliante.
Banuiesc ca sunt aceeasi „oameni de valoare” ce doresc sa sustina campania cu cinci lei de s-ar putea. Se pare ca si partidele gandesc pragmatic si aleg sa sustina oamenii ce au cele mai mari sanse de castig. Sentimentalismul nu are nimic de a face cu politica

@dezamagitul. a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 08:39 )

Ma indoiesc ca isi face griji un partid pentru un candidat sau doi ce nu au prins un loc..din cate am vazut in presa, pe fiecare pozitie de deputat, senator a fost concurenta… asa ca dezamagiti tot ar fi fost oricum ai fi dat-o… Hai sa nu dezinformam

angela a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 08:40 )

macar de-ar fi corect, dar si asta tot hot e. a facut niste banuti iar acum vrea sa dea lovitura. foloasele necuvenite nu ii sunt straine: http://www.mondonews.ro/Ben-Oni-Ardelean-pe-loc-eligibil-la-PE-a-primit-un-cadou-de-52069-USD+id-10105.html

aura a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 09:32 )

Daca nu poate sa-si justifice bunurile,nu a platit impozit pt banii cu care le-a cumparat ……nu are ce cauta in politica!!!!S-a terminat……adica noi oamenii de rand platim si astia ce fac?????

Alin a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 10:04 )

Ce ma distreaza cum se aduna portocalii si sar la gatul tuturor, curios as fi sa ii vad pe ai vorstri cum stau de fapt pe bune, ca nu le ajung alea 8 pagini din declaratia standard sa-si enumere numai conturile :))

Palin a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 10:04 )

Ce ma distreaza cum se aduna portocalii si sar la gatul tuturor ca hienele, curios as fi sa ii vad pe ai vorstri cum stau de fapt pe bune, ca nu le ajung alea 8 pagini din declaratia standard sa-si enumere numai conturile :))

@Alin, Palin a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 10:19 )

bai baieti, daca cineva sesizeaza ca cei din usl sunt niste mizerii nu inseamna ca e in alta tabara sau ca este fan pdl sau ard. mai suntem si din cei care nu suntem implicati politic in vreun fel, care vedem lucrurile intr-un anumit fel. iar ardelean asta al vostru e de toata pleazna. nu mai vrem sa fim pedepsiti cu asemenea non valori si indivizi prichindei in politica.

Gigi Popescu a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 12:20 )

Nu mai exista corectitudine, cei din presa de astazi sunt jalnici in proportie de 80%, mai avem putini oameni din presa de calitate. Parerea mea este ca cei care au dat contributia catre ziare, nu vor avea suprize scrise despre ei decat de bine, iar cei care nu au dat sunt facuti toarca de porci pana cand isi platesc „rata” cum se zice. Ia in partea opusa se afla echipele de postalaci ale partidelor, care aduc trafic pe ziare si care isi apara sau critica, candidatul sau contracandidatul. Lupta este continua, un fel de meniul zilei servit la mii de persoane!!!

@Gigi Popescu a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 12:44 )

victimizarea e cea mai buna arma in politica. acum trebuie sa-i gasim vinovati pe ziaristi pentru ca avem prea multe pete negre pe candidatii nostri, pete pe care nici masina de spalat cu bule nu are cum sa le scoata. or fi si ziasristi jalnici, dar proportia, atunci cand ii compari cu stapanii tai politicieni, este covarsitor in favoarea politicienilor. ziaristii, la acest nivel, sunt o flegma intr-un ocean, iar acel ocean este format din politicieni. si, daca e asa cum spui tu, de ce mai iasa in presa maimutele astea din politica? las-o mai moale cu astea, nu-ti mai victimiza stapanii, ca te faci de ras cu exemple de genul asta.

Terente a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 13:29 )

Si totusi, de unde si-a tras mecla asta de cretin?

@Gigi Popescu - Gigi Popescu a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 15:25 )

Ma bucur si va multumesc pentru ca mi-ati raspuns la postare. Un gram de adevar se afla acolo daca redactia a luat in seama comentariul. Cat despre acuzatiile aduse, cred ca ar trebui sa invatati sa catalogati oamenii!!!

Cosss a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 15:28 )

Bravo lui…traieste ca orice roman normal…nu fura ca altii….

dada a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 18:22 )

Bravo lui !!!!DAR NOI NU-L VOTAM……….sa se autosesieze autoritatile sa vedem provenienta banilor,ar fi interesant !!!!!!!!!!!

danaionescu a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 18:27 )

Bravo lui !!!!DAR NOI NU-L VOTAM……….sa se autosesieze autoritatile sa vedem provenienta banilor,ar fi interesant !!!!!!!!!!!

Iulia a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 19:30 )

Felicitari Domnule Ben- Oni!!!! Cred ca bateti recordul la postaci! Bravo, acesta e un semn bun! Iar ce ma bucura cel mai mult e faptul ca cei ce posteaza semnale pozitive la adresa Domniei Voastre par oameni seriosi si cu mult bun simnt, pe cand portocalii platiti abia de stiu o exprimare dictata, da ce contine habar nau. Sunt sigura de succesul Domniei Voastre. Inca odat mult succes!

edu a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 02:04 )

se pare din ce-am citit intr-un link mai sus tipu a luat o bucata mare de teren(cam un hectar) a parcelat-o si-a rezultat 14 terenuri intre 500 si 800 mp toate in ghiroda . de unde stim ca nu era terenul in extravilan si l-a trecut apoi in intravilan, cati n-au facut asa. iar la masini, in 2008 avea 3 azi mai are 2.

Ema a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 02:58 )

Ce comparatii aberante se fac pe aici. Ben-Oni Ardelean chiar e un om cinstit si sunt convinsa ca va schimba in bine multe lucruri de indata ce va castiga alegerile… spun asta pt ca oamenii o sa-l voteze tocmai pentru ca il vad un om capabil,corect.

Don a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 19:07 )

Haide BEN vei reusii!

Alexandra a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 19:28 )

Ma intreb de ce atata invidie pe averea altuia? Foarte bine ca are, un plus pentru el si pentru noi. Decat sa votam unul care sa se imbogateasca pe spatele nostru mai bine votam unul deja instarit.

alx a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 19:52 )

Postacii PD-ului se pare ca nu mai stiu ce sa scrie, defapt n-au stiut niciodata. Voi macar cititi articolul inainte? Desigur, e mult mai usor sa scrii ce ti se dicteaza. Nu sunt impotriva lui Ben-Oni, dar nici pentru. Eu astept o schimbare in bine, speram sa invinga cei mai buni si care chiar vor ceva bun pt orasul asta. Ganditi-va ca atata timp cat a fost PD la putere, orasul nostru a dus-o nu tocmai bine, sa zicem frumos. Trebuie ca lumea sa constientizeze ca, chiar daca ai bani si terenuri, nu inseamna ca esti un hot. Inseamna ca omul chiar a stiut cum sa isi faca avere, cum sa gestioneze niste situatii, si ma indoiesc ca nu si-a platit impozitele, la cati bani se presupune ca are. Dar asa e…cand nu raspunzi la santaje pecuniare, se scrie de rau despre tine, oricat de cinstit ai fi.

Alex a spus: (noiembrie 12th, 2012 at 21:50 )

Dragi Timisoreni, n-are nici o importanta averea acestui individ! Problema majora este ca e din alt Judet!!! Cine crede ca un parlamentar din alt judet va avea vre-un interes sa faca ceva constructiv pentru judetul Timis sau Timisoara s-o voteze pe Nutzi Udrea care candideaza la Roman!!! Este o lipsa crasa de respect a partidelor politice sa desemneze candidati din anumite judete sa candideze in altele. Vezi si cazul lui Blaga tot pt Timis. NU votati candidatii din alte parti ale tarii, NICODATA nu vom putea fi reprezentati de catre ei, egal din ce partide sunt. Stim bine cu totii ca toata clasa politica e zero, macar sa incercam sa fim reprezentati de catre oameni ce au ceva in comun cu judetul nostru.

Ioana a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 10:40 )

E clar ca buna ziua faptul ca daca acestea sunt veniturile declarate ale dumnului Ardelean, atunci ca sa ajunga sa aiba atatea proprietati a facut evaziune la greu!
Oameni buni, atat eu cat si sotul meu platim FIECARE impozit pe venit lunat mai mult decat declara dl Ardelean venitul si cu toate astea nu am reusit sa avem decat o singura casa si pentru aia mai avem de platit rate la banca 20 de ani.
UN EVAZIONIST, aceasta este domnul candidat la europarlamentare!

coltuc petre a spus: (noiembrie 24th, 2012 at 18:10 )

Mult succes in lupta contra prostiei, hotiei si a tuturor relelor din parlament si nu numai…

Rumburak a spus: (noiembrie 29th, 2012 at 01:23 )

puteti investiga daca lupta lui robu cu fundatia bethany nu are o legatura cu benone’ asta? cu care cult are legatura bethany? cu a lui dugulescu?

jiji a spus: (decembrie 9th, 2012 at 17:12 )

Sunt in dilema daca sa votez un revolutionar stafidit sau pe acest domn. Daca reuseste sa-si justifice averea acum ma duc si-l votez. Am vazut cateva comentarii mai jos ca nu are importanta de unde are terenurile. Are. Si inca o importanta foarte mare. Poate sa aiba si 1000 daca poate sa justifice cu ce bani le-a cumparat. Dintr-un salariu de 1800 de lei abia te descurci. Nu poti cumpara terenuri. Nu are nici o activitate. Are doar o abureala de „job” de popa penticostal. Platit de fraieri. Aia e meserie ? Abureala pentru fraieri. Totu’i o invarteala si un smen. Tara asta are nevoie de oameni competenti si cinstiti la conducere nu de aburitori si smenuitori.

coltuc petre a spus: (decembrie 17th, 2012 at 20:45 )

grea misiune – lupta contra liberalismului din pnl-succes

mihaita a spus: (decembrie 28th, 2012 at 15:27 )

La numai 55 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 55 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare si medicamente, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .si-n euro nr RO72rzbr0000060004438690.pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui, casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania, tel 0040761887298. Doamne ajuta,,, A-R

LA MULTI ANI 2013

eu din zona timisoarei a spus: (februarie 13th, 2013 at 20:26 )

vai de noi..frate Benoni…las-o balta, e rusinos cum te implici in discutii neprincipiale , in asa zisa politica, nu te arnjeaza defel;
esti ca un mascarici, pai ce barbat esti?
dai cu tovarsul Basescu..esti penibil, mi-e rusine ca esti baptist.
vaiiiii, ce stii despre mintuire?
dar despre vorbele spuse fara folos?

Ion Paun a spus: (noiembrie 30th, 2016 at 22:47 )

Dl Ardelean am inteles ca este pastor baptist. Eu stiu ca neo-protestanti nu se implica in politica.
Nu inteleg cum cultul baptist nu-l exclude pe Dl.Ardelean din acest cult ! Oare numai oamenilor ce au convingeri politice pnl-iste le este permisa aderarea la acest cult?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
Top