Robu vede stadionul „Dan Paltinisanu” plin in retur

Primarul Nicolae Robu, un mare susţinător al lui Poli, este convins că adevăraţii suporteri vor reveni, în returul campionatului, la stadion. Mai ales că echipa este pe val şi are şanse reale să promoveze în prima ligă la fotbal.

Există foarte mulţi suporteri care încă nu vin la stadion. Sper că din retur să vină tot mai mulţi timişoreni la stadion, mai ales că echipa a confirmat şi după meciurile grele. Am jucat cu toate contracandidatele la promovare în deplasare şi am obţinut rezultate bune. Sunt încrezător că stadionul se va umple”, a declarat primarul.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

daniel a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 19:00 )

sunt de parere ca robu se hazardeaza complet. nici anul trecut, cand poli avea o echipa mai buna si mai spectaculoasa nu se aduna lumea. timisorenii vor reveni incet-incet pe stadion, trebuie avuta rabdare. va fi plin doar cand va promova, dar nu va mai fi ca in 2002-2006. lumea va fi mai selectiva si va alege jocurile tari cu steaua, dinamo, rapid, cfr cluj, petrolul. in rest, nu cred ca va mai merge lumea buluc. sa vedem cu se va forma noua galerie, pentru ca e clar ca primarul, orbit de presupusa lui putere, a indepartat de stadion adevaratii oameni de galerie. asta e, o luam de la capat, dar frumos ar fi sa ne si asumam greselile.

Ranjilla a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 19:19 )

Daniel…Poate a facut Robu greseli…dar oameni din galerie nu sunt o pierdere …Eu mam saturat sa vad „gay” care iubesc Rapidu…Nu inteleg,Anti bucuresti dar suntem frati cu „Lautarii din giulesti” .
Cu ultimile stirii de astazi ce le’am citit cu cativa jucatori ce vor venii inapoi se poate promova usor. Si cand o sa fim in liga 1 va fii iarasi lume pe stadion de la 7000 – pana la 10.000 vor fii. La meciuri mai tari se va umple iarasi stadionul. Pentru ca ii clar Polisti adevarati sunt doar putinii…(Eu unu exclud Drukeria, Nu sunt Timisoreni sunt scursurile societatii.)

MULTUMIM din inima PARTIDULUI,MULTUMIM drukeria ! a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 19:26 )

Multumim sefilor de partide orza si ostaficiuc pt. ideea care s-a vrut DEVASTATOARE cu AC Recas nu e Poli si ASU Poli, la fel cu indepartarea drukeriei de EL MONUMENTAL, au facut UN URIAS si IMENS BINE pt, ACS POLI !!!! DE CE ? Din TREI MOTIVE:…………………………………………………..1.raspandind sloganul AC Recas nu e POLI au derutat toate adversarele, care n-au prea luat in serios pe ACS POLI , luand in serios zicerile astora si astfel au fost luati prin surprindere!De altfel daca revedeti declaratiile de dupa meciuri a tuturor adversarelor, acestea toate au ceva in comun:” Poli e o echipa solida care ne-a surprin!”, deci nu o noua promovata, vaisiamar de ea, cum propovaduia drukeria!………………….2.Majoritatea jucatorilor de la ACS POLI veneau din ligile 3 si 4, unde la meciuri erau vreo 2-300 de spectatori si daca mai venea si drukeria creau o presiune in plus+injuraturi+apelative jignitoare(vezi cazul Rover Carstea de anul trecut…), astfel echipa nu se putea lega in liniste(de altfel s-a vazut la meciul cu uta,unde am pierdut doua puncte din cauza presiunii…)………………3.cine ar fi platit amenzile pt. drukeria, ca Dl. IANCU nu mai este? Ar fi trebuit sa plateasca Primaria! Acum , ca mai este un singur meci acasa – nu mai conteaza asa ca: MULTUMIM DIN INIMA drukeria! Si ramaneti in judet ca si baietii aia merita atentie!

daniel a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 19:41 )

nu vorbim aici doar de druckeria. sunt oameni de galerie care prefera sa stea acasa si nu merg in nicio parte. treaba cu giulestiul e veche, asa ca as lua-o ca atare, nu cred ca asta e problema. ideea e ca robu si ceilalti trebuie sa inteleaga ca nu suntem vite pe care sa le ademeneasca la stadion, totul se intampla natural, alegem noi daca mergem sau nu.

MULTUMIM din inima PARTIDULUI,MULTUMIM drukeria ! a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 20:19 )

@daniel, Doamne ajuta! alegeti , voi drukeria,sa stati cat mai departe de El Monumental, macar vreo 3-4 ani , cel putin pana promoveaza ASU !

Polist a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 21:17 )

Sincer, m-a asteptam la altceva in momentul in care Dl Robu, in marea sa marinimie a ajuns sa se tina de promisiunea facuta fata de Timisoara. Ca acest oras sa aibe o echipa in ligile superioare. Acum e B, la anu’ se vrea A. Insa, sa iei munca alor tai (vezi Recas, care tot de-ai nostrii sunt) si sa-ti bagi bocancii in ea, dupa care sa o „cosmetizezi” cu un nume care deja are un imn, suporteri, fenomen etc, mi se pare ridicol. Poli, este si va fi a Timisoarei, Nu e alui Robu, nici a lui Orza. Dar, cei mai presus de toate, Poli nu reprezinta o echipa. Aici Robu a dat-o in bara. Si va continua in nebunia lui sa creada ca daca orasul asta are o echipa in B , gata, s-a rezolvat. Pormovam la anu’ si sa vezi ce fain va fi !!!!!!. Pe naiba, Poli reprezinta spirit, suporteri, traire, emotie, viata, unitate, Drukerie, fotbal, cintec, IMN, culori, istorie.!!!!!. Nu le vad in ACS!!!!!! Nu pentru ca as fi orb, ci pentru ca nu exista. Iar, daca cineva se gindeste ca ACS-ul va „reinvia” ceea emotia pe care am trait-o in atitiea meciuri cu Poli, FC Timisoara, AEK spuneti-i cum vreti – se inseala. Era momentul ca Poli sa reinvie, asa cum s-a intimplat mai intimplat. Nu se invata nimic. CU un ambalaj frumos nu inseamna ca produsul e si gustos. Dl Robu si-a tinut promisiunea si atit. Insa, si eu, ca multi altii am ales altceva. Da, prefer sa merg la emciurile din liga a 5-a, a 4-a sau care-o mai fi ele, dar, demn, decit sa ma duc la un stadion gol sa vad o echipa care nu e „a mea”. Mi s-a virit pe gura, si e atit de amar gustul incit imi vine sa vomit. Cit despre jucatori, deocamdata sutn platiti…sa vedeti cind vor fi restructurari bugetare cum vor pleca. So, prefer sa donez cit pot unei echipe care poarta, sau cel putin icnearca sa duca spiritul lui Poli mai departe, decit sa fiu OBLIGAT sa platesc un bilet la un meci al unei echipe pe care nu am vrut-o.

Polist a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 21:20 )

Scuze pentru greselile de ortografie. Forza Poli

Octav a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 22:11 )

@Ranjilla sunt convins ca nu iti doresti sa te intalnesti cu niciunul dintre acei „gay” cum ne numesti tu.Daca esti atat de radical,fii si mai curajos si aratati numele real.Referitor la nea Primaru’ ,el traieste in lumea lui.

Alt polist a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 22:21 )

@Polist, bine ca preferi sa mergi la alta echipa (asu, ss sau cum i-o zice) care tot nu e a ta. Si nu vad care e diferenta, tot 2-3 sute de suporteri sunt la ambele echipe (doar unii mai inghesuiti si cu ceva sange in alcool).
Nu pot sa nu observ ipocrizia, acs nu e poli dar e asu aia. Sa fim seriosi. Demnitate aveai nu daca ti-ai mutat tarlaua la 1 km, ci pur si simplu sa admiti ca poli nu mai e, punct. Asu e o cioara vopsita.
Sunt de acord cu tine, cei care au prins perioada trecuta nu vor simti mai nimic pentru acs (si eu fac parte). La fel cum alti polisti MULT mai vechi nu au simtit nimic pentru AEK si asta nu ne-a oprit pe noi sa ne bucuram de rezultate. Dar sigur vor fi altii mai tineri care prind perioada asta si poate se vor bucura de meciuri. Ceea ce nu se va intampla cu asu pentru ca nu are viitor.

pt Octav a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 22:59 )

Octav logheaza-te cu facebook-ul, ca sa nu o ardem anonimi ca astia

bts a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:08 )

Cum D-zeu sa fi asa spalat pe creer sa spui ca o echipa MUTATA de la Recas la Timisoara este POLI !?! Pt. cei care nu stiu sau nu vor sa stie : AC Recas echipa ce a promovat in b s-a mutat la Timisoara si-au schimbat numele si sediul si a devenit Poli ?!?! Nu a avut loc nici o FUZIUNE ,nici o imbinare pur si simplu s-a mutat Recasul la Timisoara.Daca autoritatiile tineau intradevar la Poli si ii interesa de Poli cumparau echipa de la iancu si o salvau …nu cred ca se cheltuiau mai multi bani cat s-a cheltui si se va mai cheltui cu ACS Recas .
Cine blameaza si arunca in Peluza Sud cu noroi pt. decizia justificata de a incuraja ASU (adevaratul spirit a lui Poli) UITA ca Peluza Sud a fost, este si va fi cea mai frumoasa si inspirata galerie din tara ori are INTERESE. Dupa parerea mea Robu si autoritatiile locale fac o mare greseala din orgoliu.

MULTUMIM din inima PARTIDULUI,MULTUMIM drukeria ! a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:22 )

@polist: du-te dom’le, cin-te opreste? Te-a oprit cineva?Care-i problema ta? Aaaa! Ai facut o gresala? Te-ai lasat prostit,pacalit? Acum nu sti cum sa dregi busuiocul? Du-te poarta-ti crucea si fi fericit!Daca acolo te simti bine, ce tot o arzi pe toate site-urile cu Recas, cu onoare? Probabil si tu esti unul care acu’ un an cantai „SINCER”: suntem aici,vom fi mereu CU TIMISOARA SI LA BINE SI LA GREU!” Si acum ca v-ati facut de KKT o „ardet” ca e Recas, nu e Timisoara? Ba, ACS POLI ESTE TIMISOARA, voi sunteti ZERO CARACTERE! L-ati vandut pe Iancu, pe Robu nu v-a reusit(ca e mult mai destept ca voi..), acus iul vindeti si peorza si pe ostaficiuc, nu degeaba sunteti niste PAPAGALI – imitatori penibili a oilor lui JIJI !

Ranjilla a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 15:51 )

Pentru bts:
Peluza Sud a facut si face parte nu din tine sau drukeria…face parte din cei 5.000 sau chiar 7.000 de polistii. Face parte din mine si din multi altii care nu merg la ASU sau poate nu merg nici la ACS … Eu mam scarbit cand aud „ASU” ii Poli cea adevarata…Acuma 2,3 anii „ASU” nu era Poli …? Sau se chema „UTA” ?

urban gorila a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 16:18 )

ACS Poli nu e Poli ,OK.
Dar ASU Poli de ce ar fi Poli ,sau a mai aparut o expresie-e mai Poli decat ACS !
Mortii masii de viata!

mihai a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 16:30 )

Peluza sud nu e Drukeria.Dar o parte din liderii Peluzei Sud sunt aceeasi lideri si la Drukeria.Dar Drukeria e o asociatie implicata politic prin presedintele ei .Hm…

matematic a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 16:35 )

Daca ASU Poli e adevarata Poli de ce cei 5000/7000 de spectatori -care nu vin pe Dan Paltinisanu -nu vin la meciurile ASU-lui ?????

ODRASLA a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 00:46 )

ANUNT IMPORTONT PENTRU TOTI CEI CARE VOR SA VINA IN PELUZA SUD SA SUSTINA POLI TIMISOARA…..CINE E HOTARAT SI CREDE CA MAI ARE UN CUVANT DE SPUS IN PELUZA SA VINA LA URMATORUL MECI SAU SA IA LEGATURA CU MINE…PE MESS FR_DELTOR@YAHOO.COM

gogu a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 06:30 )

mai baiete iarasi o arzi pe etno ,care poli bai? poli a omorato zambon dupa care a venit lovitura de gratie din partea lui iancu , gaseste alceva de facut si cum vei incuraja? alb -negri ole cumva ? ac recas nu e POLI !!!

Jabba a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 11:00 )

Mah bivolilor, primarul Robu este membru cu acte in regula a „asociatiei de betivi si drogati” Druckeria….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top