Colterm distribuie formularele pentru ajutoarele de incalzire

Timișorenii pot ridica, de la cele 12 puncte ale Colterm, formularele reprezentând cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei în sistem centralizat. Perioada în care acestea pot fi depuse urmează să fie anunțată ulterior.

subventii caldura

Pot beneficia de aceste ajutoare familiile care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 786 lei, respectiv persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 1.082 lei. Pentru a beneficia de acești bani, cei interesați trebuie să depună formularele tip, copii după actele de identitate ale membrilor de familie cu domiciliul sau reşedinţa la adresa pentru care se solicită ajutorul, adeverinţă de la asociaţia de proprietari care să cuprindă datele personale ale tuturor membrilor familiei înscrişi în cartea de imobil şi luaţi în calcul la plata cheltuielilor, acte din care rezultă calitatea titularului cererii faţa de imobilul pentru care solicită ajutorul, precum și acte privind veniturile nete lunare realizate.

Neîndeplinirea obligaţiei de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile membrilor acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei. Mai mulți timișoreni au fost prinși în ilegalitate în urma anchetelor sociale efectuate și au fost nevoiți, pe lângă plata amenzii, să restituie și sumele încasate necuvenit. Formularele sunt distribuite luni, marţi, miercuri şi vineri, între orele 10 și 14, respectiv joi, între orele 12 și 17. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0256-434.530 şi 0256-302.611. Perioada în care pot fi depuse cererile va fi anunțată ulterior.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Timişul a atras finanţări de peste 200 de milioane de euro prin intermediul Programului Operaţional Regional

Peste 500 de proiecte finanţate prin intermediul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 sunt depuse în Timiş, aflându-se în diferite faze de implementare. Deocamdată au fost contractate 189 de proiecte, iar valoarea fondurilor nerambursabile este de 221 milioane de euro. Acţiunea de prezentare a proiectelor derulate de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a continuat,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul a atras finanţări de peste 200 de milioane de euro prin intermediul Programului Operaţional Regional

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Zona Dacia va fi în curând noul paradis investiţional-administrativ al Timişoarei. După ce a curăţat zona de sud a oraşului de tot ce era garaje, primarul Nicolae Robu anunţă mutarea atenţiei asupra noului cartier al oraşului: parcare supraetajată, locuri de joacă şi parc renovate, Cinema Dacia reabilitat.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu promite investiţii spectaculoase în zona Dacia: parcare supraetajată, parc şi cinema reabilitat, club pentru pensionari
Luni, 18 noiembrie, la ora 18.30, la Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest Timișoara va avea loc proiecția filmului regizat de Toma Enache, “Între Chin și Amin”. Proiecția va fi urmată de o dezbatere la care vor participa regizorul Toma Enache, scriitorul Marcel Tolcea și lect. univ. dr. Emanuel Copilaș-Ciocianu - cadru didactic la Departamentul de Științe Politice al UVT. Intrarea la eveniment este liberă.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiecţie şi dezbatere “Între chin şi amin” la Universitatea de Vest
Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com