Stirile din ziua: 10 decembrie 2014

De 273 ori Rembrandt, la Muzeul de Arta din Timisoara / FOTO

De 273 ori Rembrandt, la Muzeul de Arta din Timisoara / FOTO

Cea mai mare colecție particulară de gravuri semnate Rembrandt van Rijn a ajuns, în sfârșit, la Timișoara. Ea va fi expusă, până pe 10 martie 2015, la Muzeul de Artă, în Piața Unirii. La 400 de ani de când au fost realizate, gravurile maestrului olandez impresionează prin geniu și, deopotrivă, realism crud.

Primaria baga peste 3,4 milioane de euro in echipele de fotbal, baschet, rugby si handbal

Pe ultima sută de metri, consilierii locali au aprobat, marți, încă 850.000 de lei pentru cele patru cluburi sportive pe care le susține municipalitatea. Cei mai mulți bani vor merge, și de această dată, către ACS Poli, care, cu această contribuție, ajunge la o alocare de la bugetul local de 7,5 milioane de lei.

Adopta o scrisoare si daruieste-le unor copii bucuria Craciunului

Vine Moș Crăciun în curând și toții ne-am făcut planuri și am transmis celor dragi ce ne-ar plăcea să găsim sub brad. Suntem norocoși să-i avem pe cei pentru care e un prilej de bucurie darul pe care urmează să ni-l ofere. Puteți acum, cu un simplu gest, să faceți fericit un copil cu care soarta n-a fost atât de generoasă.

Robu, despre situatia lui Bojin: Vreau ca justitia sa-si faca treaba

Primarul Nicolae Robu, fost partener de alianță cu președintele CJ Timiș, Titu Bojin, a reacționat, miercuri după-amiază, la evenimentele petrecute dis-de-dimineață în Timiș. Liberalul susține că așteaptă ca justiția să-și facă treaba și crede că acest demers judiciar „nu trebuie supus la prea multe comentarii în spaţiul politic”.

Patru permise de „smecher” pe ora, retinute de politistii de la Rutiera

De câte ori nu vi s-a întâmplat să stați la coadă, la semafor, și pe lângă dumneavoastră să treacă un „șmecher” care se bagă în față? Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au ieșit, miercuri, la „vânătoare” de șoferi care nu respectă normele privind depăşirea coloanelor de vehicule aflate în aşteptare.

Iohannis a confirmat pe Facebook: vine la Timisoara pe 16 decembrie

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, vine la Timișoara pe 16 decembrie, pentru a comemora 25 de ani de la Revoluție. El a promis încă din octombrie, când se afla în campania electorală, că, dacă va câștiga prezidențialele, li se va alătura timișorenilor pentru a celebra istoricul moment.

Grindeanu e de acord cu Ponta: Toleranta zero pentru coruptii din PSD!

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA, fiind suspectat de corupție. Viitorul lui Bojin se anunță sumbru, în condițiile în care Victor Ponta a anunțat „toleranță zero” pentru cei certați cu legea. Președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, susține inițiativa primului ministru.

Bojin, suspectat de luare de mita si coruptie! Directori de deconcentrate, dusi cu mandat la DNA

Furtună în mai multe instituții publice din Timiș. Zeci de oficialități, în fruncte cu președintele CJ, Titu Bojin, vor fi audiate la DNA, într-un dosar care vizează fapte de corupţie. Vor da cu subsemnatul și un consilier județean, dar și directori de la Apele Române sau Direcția Regională de Drumuri și Poduri, precum și 17 primari.

Timisorenii de toate varstele sunt invitati la… ora de programare

Toți cei pasionați de computere vor avea ocazia să facă primii pași în lumea fascinantă a IT-ului. Facultatea de Matematică și Informatică a Universității de Vest organizează, în această săptămână, Hour of Code, adică Ora de Programare. Cei mici, dar și cei mari vor putea să învețe mai multe despre IT, chiar dacă nu au cunoștințe prealabile în domeniu.

Titu Bojin a venit cu mascatii la serviciu! Va fi audiat la DNA Bucuresti

Zi agitată în Timiș, unde au loc descinderi la mai multe 17 primării, dar și la Apele Române și Consiliul Județean. Președintele CJ, Titu Bojin, a venit cu mascații la sediul instituției pe care o conduce! În același dosar au avut loc, la nivel național, aproape 50 de percheziții. Acuzația: corupție.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de către Enel S.A., va întrerupe miercuri, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 63. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Brâncoveanu, V. Madgearu și Odobescu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. A. Odobescu (p), Romulus, I. Românu, N. Labiș, O. Goga, orele 9 – 16; Folia (p), Duboz (p), orele 8 – 16; Moșnița Nouă nr. 58, orele 9 – 14.

Top