Stirile din ziua: 11 decembrie 2014

Iovescu mai face o incercare: i-a cerut in scris Simonei Mann sa-l lase sa conduca PP-DD Timis

Iovescu mai face o incercare: i-a cerut in scris Simonei Mann sa-l lase sa conduca PP-DD Timis

Dacă a văzut că nu se poate cu vorba bună, senatorul PP-DD Ioan Iovescu a hotărât să-și încerce norocul în scris. El vrea neapărat să ajungă președinte interimar al filialei Timiș a partidului „domnului Dan”. Împreună cu mai mulți membri ai PP-DD, Iovescu i-a cerut Simonei Mann să schimbe statutul partidului. Se pare că de data aceasta a reușit s-o înduplece!

„Dosarul Bojin” – cat Justitie, cat reglare de conturi in PSD?

Care va să zică, procurorii DNA au tăiat aripile de îngeraș atât de kitschos atașate la trupul lui Titu Bojin de către consilierii săi plătiți să-i facă imagine, nu mișto de el. Bine, unii ar spune că nu i-au tăiat aripile chiar din rădăcini, atâta timp cât procurorii doar l-au audiat, șeful PSD Timiș nefiind nici măcar reținut, darmite arestat.

decembrie 1989 timisoara

Nu vom avea in acest an monument dedicat Revoluției din 1989

Deși consilierii locali au alocat, acum patru luni, 175.000 de euro pentru un monument care să marcheze împlinirea a 25 de ani de la Revoluție, acesta nu va fi realizat. Ca să nu aibă probleme, municipalitate a decis să organizeze un concurs de proiecte pentru găsirea celei mai bune soluții în acest caz.

E foarte bine! Si Sorin Grindeanu vrea toleranta zero fata de coruptie

Titu Bojin nu este un hoț mai mare sau mai mic decât alți cetățeni suspecți de această meteahnă. El este sistemul. Așa funcționează sistemul în România. Bănățean și cu vorba, Titu Bojin a devenit mai simpatic celor din afara PSD decât colegilor din conducerea județeană. Este prototipul omului descurcăreț, glumeț, poate prea familiar cu tot soiul de indivizi dubioși.

Au dat 500.000 de euro in 2014, dar acum vor regulament pentru finantarea bisericilor

Consilierii locali au aprobat peste 500.000 de euro pentru biserici în 2014, dar, de la anul, se gândesc să stabilească alte reguli. Unul dintre ei a propus chiar o dezbatere pe tema oportunității finanțării cu bani publici a lucrărilor la biserici, în condițiile în care BOR nu plătește taxe și impozite.

George Didila, personajul cheie din „dosarul Bojin”: un rom cazat la Hotel Timisoara

Titu Bojin, președintele CJ și al PSD Timiș, a fost săltat de procurorii DNA într-un dosar privind posibile fapte de corupție. În același dosar sunt implicați 17 primari din Timiș și mai mulți șefi de instituții deconcentrate. Acuzațiile sunt grave: luare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu.

Titu Bojin nu a fost retinut! Seful CJ Timis, sub control judiciar

Șeful Cj Timiș, Titu Bojin, ridicat de mascați miercuri, a fost audiat timp de mai multe ore la DNA București. La final, el nu a fost reținut, ci plasat sub control judiciar. Social-democratul este acuzat de luare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu. În dosar au fost reținute însă alte patru persoane. Printre acestea, consilierul județean Marcel Mihoc.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de transport, va întrerupe, joi, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a căldurii la punctele termice 3 și 4 Trubadur. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe Bd. Eroilor și străzile 1 Decembrie, Daliei, Deliblata, Guttenberg, Milcov, Satu Nou,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului (p), Bd. Liviu Rebreanu (p), orele 9 – 17; Săcălaz (p), Dudeștii Noi (p), Grabaț – ferma 4 Smithfield, ANIF, Agricola San Giorgio, orele 9 – 17; Bara, Lăpușnic, Dobrești, Rădmănești, Spata, Dubești, Ohaba Lungă, Ohaba Română, orele 9 – 20; Ghilad

Top