Stirile din ziua: 1 decembrie 2014

Timisoara a intrat oficial in „zodia” Craciunului / FOTO

Timisoara a intrat oficial in „zodia” Craciunului / FOTO

Timișoara a intrat oficial, luni seară, în „zodia” Crăciunului. Iluminatul de sărbători a pornit din prima, la fel ca și spectaculoasa cupolă de beculețe din fața operei. S-a jucat Hora Unirii și au fost aplaudați la scenă deschisă rugbiștii de la RCM, care, duminică, au câștigat Cupa României.

Primaria ofera un… „capsun” pentru incarcarea gratuita a mobilelor! / FOTO

Ați uitat acasă încărcătorul pentru telefonul mobil sau laptop și aveți nevoie de puțin „curent”? Nu-i nimic, în scurt timp le veți putea încărca gratuit, în… Parcul Copiilor. Aici va funcționa, în curând, primul „Strawberry Tree” din România. Altfel spus, un încărcător public pentru dispozitive mobile, bazat pe energie solară.

Timisoreanul pentru care Iohannis si-a tradat electoratul

Să recunoaștem, Klaus Iohannis a avut un parcurs excelent în perioada imediat următoare alegerilor prezidențiale. La solicitarea sa, o lege (a amnistiei) care stătea de un an în parlament a fost respinsă, apoi mai mulți parlamentari au fost dați pe mâna justiției. Toate erau OK, până în momentul în care s-a aflat despre oamenii care îl vor urma la Cotroceni.

Neamtul si „micul Nicolae Ceausescu”

Am tot amintit în această rubrică de-o poveste-anecdotă cu Radu Țoancă în rolul principal. Se făcea că, în tinerețile sale liceale, junele social-democrat și-ar fi fixat ca țel în viață să devină tovarășul Nicolae Ceaușescu atunci când va fi mare, adult. Deși am fost coleg de liceu cu „tovarășul” Țoancă, an mai mare, nu am fost martor la scenă.

La plimbare prin cele mai frumoase piete de Craciun ale Europei / FOTO

Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este, din nou, aici. Iarna are şi ea însă farmecul ei, chiar dacă nu avem timp de concedii lungi şi răsfăţ undeva, departe. Nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o escapadă la un târg de Crăciun, cu atmosferă idilică, cu multă veselie şi oameni mereu bine dispuşi.

1 Decembrie, la Timisoara: parada militara, targ de Craciun, Hora Unirii si artificii / PROGRAM

Paradă militară, aprinderea iluminatului festiv, deschidere Târgului de Crăciun, retragere cu torțe, concerte și focuri de artificii. Așa va arăta ziua de 1 Decembrie la Timișoara. Totul începe la ora 11,30, pe Bd. Revoluției, și se încheie la ora 22, în Piața Victoriei. Nu uitați însă de restricțiile de trafic.

Top