Stirile din ziua: 22 decembrie 2014

iohannis

Pas urias: ultimul decorat al lui Basescu, primul al lui Iohannis

Printr-un gest cu valoare de simbol, prima persoană decorată de președintele Klaus Iohannis este Octavian Bjoza, președintele AFDPR. De cealaltă parte, unul din ultimii decorați ai lui Traian Băsescu a fost un ofițer SPP cu „merite deosebite” în „Dosarul crematoriul”.

Timisenii platesc unul dintre cele mai mici preturi la apa rece din Romania

În 15 ani, consumul de apă în Timișoara s-a înjumătățit, iar acum un locuitor al orașului de pe Bega folosește cam tot atâta apă cât un neamț sau un francez. Pentru că au învățat să facă economii, iar pierderile nu mai sunt atât de mari, timișorenii plătesc, în prezent, unul dintre cele mai reduse tarife la apă din România.

De sarbatori, patru noi farmacii non-stop la Timisoara

O durere de cap post-petrecere sau o indigestie după o masă copioasă, un nas înfundat sau o tuse chinuitoare – tot atâtea motive care să vă dea peste cap sărbătorile. Pentru a-și putea trata micile probleme de sănătate, timișorenii vor avea la dispoziție, în această perioadă, patru noi farmacii cu program non-stop.

De la Basescu, presedintele-jucator, la Iohannis, presedintele lucrului prost inceput

După zece ani petrecuți la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu și-a luat duminică la revedere de la prima funcție în stat. Au fost zece ani cu bune, dar și cu rele, însă un bilanț exhaustiv o să-l facă istoricii abia peste câțiva ani. E clar că acești ani nu pot fi priviți nici prin perspectiva mistico-exaltată a Elenei Udrea, dar nici din cea demonizată cu nevoie de exorcizare a Antenei 3.

Pana la anul, 90.000 de saraci din Timis vor primi faina, macaroane si pateu de la UE

În jur de 90.000 de timișeni trăiesc la limita subzistenței, aproape jumătate dintre ei locuind în Timișoara. Conform datelor deținute de Prefectura Timiș, toți acești oameni vor primi alimente din stocurile UE destinate săracilor. La unii dintre beneficiari pachetele vor ajunge însă abia la anul.

Palatul Administrativ, CJT

Vacanta si la CJ Timis

În perioada sărbătorilor de iarnă, programul de lucru cu publicul şi audienţele vor fi suspendate și la Consiliul Județean Timiș. Astfel, din 22 decembrie, cei care au de rezolvat diverse probleme la această instituție trebuie să aşetepte până în 2015. În această perioadă, la CJ se vor desfășura doar activități legate de încheierea anului curent.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Constantin cel Mare (p), Lotusului (p), Lăutei (p), Iasomiei (p), Sf. Ap. Petru și Pavel (p), Sunetului (p), Holdelor (p), Ion Ionescu de la Brad (p), orele 9 – 15; Fibiș, Mașloc, Alioș, Aluniș (antena Vodafone), Remetea Mică, Charlottenburg, Buzad, Altringen, Bogda, Sintar,

Top