Stirile din ziua: 21 decembrie 2014

Cetatean de onoare al Timisoarei catre Victor Ponta: „Esti un pisic, porc si papagal” / VIDEO

Cetatean de onoare al Timisoarei catre Victor Ponta: „Esti un pisic, porc si papagal” / VIDEO

Liviu Băcana, unul dintre cei mai cunoscuți revoluționari din Timișoara, s-a dezlănțuit împotriva lui Victor Ponta, pe care l-a acuzat că nu și-a respectat promisiunile făcute „luptătorilor” din decembrie 1989. Vechi membru PSD, Băcana se numără printre revoluționarii care sâmbătă au fost făcuți cetățeni de onoare ai Timișoarei.

Cel mai frumos cadou: Zcyclery si Timisoara Cycle Chic au dat bicicleta / FOTO

O tânără de 26 de ani, mare amatoare de pedalat, a primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Ea a devenit proprietara unei biciclete construite piesă cu piesă de un pasionat. Concursul organizat, pe Facebook, de ZCyclery și Timișoara Cycle Chic s-a bucurat de mult succes, semn că locuitorii orașului de pe Bega sunt pro-mișcare

Pe patru benzi spre Mosnita Noua, dar si pe drumul spre aeroport, de la giratoriul din Ghiroda

Șoferii vor avea mai puțină bătaie de cap și vor pierde mai puțin timp în trafic, pe drumul spre Moșnița Nouă, dar și spre aeroport, de la sensul giratoriu din Ghiroda! Se va întâmpla în 2015, conform președintelui CJ Timiș, Titu Bojin. În vara acestui an s-a terminat și extinderea, tot la patru benzi, a drumului spre Giroc, lucrare pentru care CJ a plătit aproape trei milioane de euro.

Iohannis: Voi fi presedintele tuturor romanilor

România a ieșit oficial, duminică, din era Băsescu. Klaus Iohannis, președintele ales pe 16 noiembrie, a depus jurământul în fața camerelor reunite ale Parlamentului. Iohannis a spus, în discursul său, că este onorat de încrederea care i-a fost acordată de cei care l-au ales şi a promis că va fi preşedintele tuturor românilor.

Top