Stirile din ziua: 13 decembrie 2014

„Noi Re-Cream” prajituri si fapte bune, la Cafeneaua Verde / FOTO

„Noi Re-Cream” prajituri si fapte bune, la Cafeneaua Verde / FOTO

Echipa „Noi Re-creăm” a adus spiritul Crăciunului în rândul timișorenilor. De această dată, cu multe prăjituri și torturi care de care mai delicioase. La Cafeneaua Verde, vizitatorii au putut să se bucure de prăjiturelele special pregătite pentru ei. În spatele acțiunii există însă și un scop caritabil.

Grindeanu vs. Ciobanu sau epoca anti-coruptie din PSD incepe cu un act de coruptie?

Așadar, după aproape cinci ani de „domnie”, Titu Bojin a demisionat din fruntea PSD Timiș. O demisie cât o demitere, fiindcă nu mai era cale de ales pentru încă liderul CJ Timiș. Demisia/demiterea sa vine nu atât din cauza ultimelor probleme penale (care au contat însă foarte mult), fiindcă să fim serioși, Bojin e un

Robu, suparat pe vreme, dar multumit de muncitori, se asteapta la rezultate „perfecte”

Primarul Nicolae Robu le-a luat apărarea muncitorilor care lucrează pe șantierele din zona centrală a orașului. Edilul Timișoarei a spus că este foarte mulțumit de modul în care decurg lucrările și, chiar dacă acestea durează mult, nu contează… pentru că totul trebuie să iasă perfect. Mai mult, Robu dă din nou vina pe vremea rea.

Parcarea langa piata, la fel de scumpa ca in centrul orasului!

Zonele piețelor Timișoara 700 și Badea Cârțan se fac „verzi” în materie de parcare. Ele vor avea același regim ca și parcările din centrul Timișoarei, în care nu sunt valabile abonamentele Timpark, iar o oră de staționare costă 3 lei. Primăria speră ca astfel să descurajeze parcările pe termen lung.

Reteta munteneasca: Rosii umplute cu carne de pasare / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă originară din Muntenia.

Stelu Iordache l-a parasit pe Titu Bojin!

Directorul televiziunii Europa Nova, Stelu Iordache, și-a dat demisia din funcția de consilier personal al președintelui CJ Timiș, Titu Bojin. Acest lucru s-a întâmplat joi, la o zi după ce șeful CJT a fost săltat de procurorii DNA și plimbat cu duba la București. Aproape sigur, demisia lui Iordache are legătură cu o postare plătită

Politehnica si Ripensia liciteaza pentru golgheterul Baranyi. Unde va evolua din retur atacantul de la CS Ghiroda

Cel mai ofertat jucător din curtea celor de la CS Ghiroda este Alex Baranyi, golgheterul trupei fostei câştigătoare a Ligii a IV-a Timiş. Politehnica Timişoara şi Ripensia, echipele care se bat anul acesta pentru câştigarea seriei timişene, şi-l dispută pe atacantul de la Ghiroda. Ambele echipe s-au interesat oficial de jucătorul de 25 de ani.

Top