Stirile din ziua: 23 decembrie 2014

Mos Craciun a venit pentru prima data la aproape 90 de copii necajiti/ FOTO

Mos Craciun a venit pentru prima data la aproape 90 de copii necajiti/ FOTO

Aproape 90 de copii au primit de la Moș Crăciun, unii dintre ei pentru prima dată în viață, ceea ce și-au dorit. Ajutoarele Moșului au fost oameni cu inimă bună, care au decis să se alăture campaniei „Dăruieşte Bucuria Crăciunului”. Comunitatea a răspuns cu atât entuziasm, încât s-au bucurat de daruri de trei ori mai mulți micuți decât își propuseseră organizatorii campaniei.

Presedintele care a pus capat „perioadei Brucan”

Traian Băsescu a părăsit Palatul Cotroceni la peste două decenii de când Silviu Brucan profețea o grea reconstrucție a României și o și mai dificilă remodelare a mentalităților în spiritul civilizației europene. Spunea atunci analistul șlefuit în epoca comunistă că poporului român îi vor trebui 20 de ani să facă pasul spre nivelul de trai și de gândire al Uniunii Europene și al spațiului atlantic.

colterm

Dai un ban, dar scapi de facturi mari la incalzire! 100 de apartamente din Timisoara au contoare individuale

Exact 101 abonați ai Colterm plătesc, în prezent, facturi mai mici decât restul timișorenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare. Asta, pentru că apartamentele lor au fost contorizate individual. Fiecare proprietar a plătit însă în jur de 1.000 de euro pentru a nu mai depinde de vecini.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Telegrafului (p), Lorena (p), orele 9 – 12; Moșnița Veche (p), orele 9 – 14; Cărpiniș (ferma Balagri), orele 10 – 17; Lugoj – grădinița nr. 1, str. Castanilor 5, 3, 2, Brazilor 1, 2, 4, 8, 16; complex, str. Pinilor 1A, 2B;

Top