Stirile din ziua: 8 decembrie 2014

Cei mai buni elevi si profesorii lor, premiati de CJ Timis

Cei mai buni elevi si profesorii lor, premiati de CJ Timis

Câteva zeci de elevi merituoși și profesorii lor vor fi recompensați, marți, de Consiliul Județean Timiș. Premiile Pro Juventute sunt deja o tradiție la Timișoara și se acordă pe baza informațiilor oferite de Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Daca nu face primaria, fac rotarienii! Poarta de intrare dinspre Calea Lugojului va fi reabilitata

Rotary Club Cetate Timişoara organizează vineri, 12 decembrie, cel mai important eveniment caritabil din calendarul său. Balul Inimilor Albastre va aduna donații atât pentru proiectele tradiționale ale rotarienilor, cât și pentru reabilitarea uneia dintre porțile de intrare în Timișoara.

Bojin, despre schimbarile de la CJ: Sper sa fim seriosi si sa trecem peste „euforia” lui Marian Vasile

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, așteaptă liniștit finalul de an. Social-democrat susține că schimbarea vicepreședinților este mai mult o „euforie” a lui Marian Vasile. Bojin speră totuși că liberalii vor aștepta până la anul dacă vor să facă schimbări, pentru că luna decembrie este deja mult prea încărcată.

Conform primariei, asfaltarea din Ciarda Rosie merge ceas! / FOTO

Lucrările de asfaltare de pe mai multe străzi din zona Ciarda Roșie ar fi trebuit să fie gata în 12 noiembrie, dar, la fața locului, situația arată mai rău decât înainte. Deși locuitorii reclamă faptul că șantierul stagnează din cauza unor stâlpi de electricitate, primăria spune că se lucrează.

Scriitorul și jurnalistul Tatiana Niculescu Bran, purtător de cuvant al lui Klaus Iohannis

Autoarea romanelor după care s-a realizat filmul „După dealuri”, premiat la Cannes”, este propunerea lui Klaus Iohannis pentru funcția de purtător de cuvânt al președinției. Tatiana Niculescu Bran a lucrat 13 ani pentru BBC și a publicat cinci romane la edituri de prestigiu din România.

A incercat sa salveze o caprioara atacata de caini, dar n-a ramas decat cu un gust amar

Găsești o căprioară rănită în Pădurea Verde, o duci la Grădina Zoologică, de unde ești trimis la plimbare, apoi o transporți la clinica de la Facultatea de Medicină Veterinară, unde animalul este preluat, dar moare! Se întâmplă în Timișoara anului 2014, iar autoritățile își pasează vina între ele. Peste toate, veterinarii spun că, de fapt, căprioara ar fi fost mușcată de câini!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Moșnița Nouă (p), Chișoda – str. Oituz, nr. 59, orele 9 – 15; Banloc (p), Duboz (p), orele 8 – 16; Sudriaș, Susani, Jupani, Traian Vuia (CFR), orele 9 – 18.

Top