Stirile din ziua: 27 decembrie 2014

IPS Ioan Selejan a ajuns in Banat! Sute de oameni l-au asteptat la Cosevita / FOTO

IPS Ioan Selejan a ajuns in Banat! Sute de oameni l-au asteptat la Cosevita / FOTO

Înalt Preasfinția Sa Ioan Selejan a ajuns, sâmbătă după-amiază, în Banat. El a fost întâmpinat, la granița dintre județele Timiș și Hunedoara, de o mulțime de oameni, locuitori ai comunelor din estul Timișului. Printre cei care au mers la Coșevița, unde IPS Selejan i-a binecuvântat pe cei veniți să-i ureze „bun venit”, s-a numărat și președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

13 zile libere pentru romani, in 2015

În anul 2015, bugetarii vor avea parte de 13 zile declarate libere prin Codul Muncii. Din nefericire însă, doar opt dintre ele sunt în timpul săptămânii, celelalte fiind zile de weekend. O zi liberă în premieră este 24 ianuarie, însă aceasta va „pica” sâmbăta.

IPS Ioan Selejan, inscaunat oficial de Preafericitul Daniel ca mitropolit al Banatului

Noul mitropolit al Banatului, IPS Ioan Selejan, va fi întronizat duminică, 28 decembrie, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Ceremonia va fi condusă de Patriarhul Daniel, care, ulterior, foarte probabil, va primi și el titlul de cetățean de onoare al județului Timiș. În timpul festivităților va fi deviată circulația unor mijloace de transport în comun.

Reteta munteneasca: Praznicul porcului / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă originară din Muntenia.

Top