Stirile din ziua: 30 decembrie 2014

Sunati la 112, daca vedeti oameni fara acoperis dormind noaptea pe strada

Sunati la 112, daca vedeti oameni fara acoperis dormind noaptea pe strada

Temperaturile extrem de scăzute din ultimele zile au determinat autoritățile să apeleze la timișoreni, pentru a ajuta persoanele fără adăpost. Cei mai mulţi oameni ai străzii sunt bătrâni şi au diferite afecţiuni care se agravează din cauza temperaturilor scăzute şi pot muri până dimineaţa.

Ce-a mai ramas din „lista lu’ Robu”?

Timișoara n-a mai ajuns să se bucure de toate bunătățile promise ale guvernării USL. Și asta fiindcă, la începutul anului, alianța se destramă, iar liberalii lui Robu ies din guvern. Așa că primarul a rămas în brațe cu toate proiectele promise. Bine, oricum nu primeam vreun ajutor nici cu liberali în guvern, dar măcar așa Robu are o scuză pentru nerealizări.

Florence & The Machine, printre artistii anuntati deja la Sziget 2015

După succesul record din această vară, organizatorii festivalului Sziget, din Ungaria, se pregătesc deja pentru viitoarea ediție a evenimentului, programată în august 2015. Deși mai este încă mult de așteptat până când „Insula libertății” își va primi vizitatorii, au fost anunțați deja primii artiști.

„Casa inchisa”: specialitatea casei, la Teatrul National Timisoara

Aproape 17.000 de spectatori în trei luni și jumătate. Un spectacol jucat de zece ori cu casa închisă, șase premiere. Așa arată, în cifre seci, prima parte a stagiunii Teatrului Național din Timișoara, care bate toate recordurile în materie de audiență. „Maria de Buenos Aires” a bătut toate recordurile în această toamnă.

Robu anunta: Cu doua zile inainte de finalul anului, Ponta si-a amintit de Timisoara

Aflat în vacanță în însoritul Dubai, primarul Nicolae Robu a anunțat, pe Facebook, că guvernul a virat în contul PMT cinci milioane de lei pentru spitalul de copii. Postarea poartă titlul „În semn de fair play”. Până acum, edilului i s-a transmis că „nu trebuie să vadă” el banii, ci primăria trebuie să ducă facturile la decontat la Direcția de Sănătate Publică.

Top