Stirile din ziua: 5 decembrie 2014

Ca intr-o gospodarie din Banat, la targul traditional de la CRAFT / FOTO

Ca intr-o gospodarie din Banat, la targul traditional de la CRAFT / FOTO

Cârnați de casă, brânză, zacuscă, murături, miere sau țuică – toate produse în gospodării bănățene din România și Serbia. Le puteți găsi până sâmbătă, la târgul dedicat tradițiilor din această parte de țară, deschis la CRAFT.

Telemaratonul Sperantei, la o noua editie

Ediția a XXI-a a Telemaratonului Speranței poate fi urmărită, vineri și sâmbătă, pe Tele Europa Nova. Fundaţia „Laurenţiu Ciucur” a organizat, și în acest an, această manifestare umanitară, al cărei scop este strângerea de fonduri în sprijinul copiilor şi tinerilor suferinzi de boli musculare si neuromusculare progresive.

Pe unde-o fi disparut mascariciul din primarie?

După alegerile prezidențiale, nu puține sunt personajele din PSD care au dispărut pur și simplu din peisaj. Dacă înainte dădeau ora exactă în orice problemă și făceau pe farurile călăuzitoare, acum se pare că urmează îndemnul lui Victor Ponta, încercând „să scape cine poate”. În Timiș cel mai reprezentativ personaj de acest gen este fostul viitor Prim-Socru al României, Ilie Sârbu.

Grapini viseaza: alegerile din 2016, mai usor de castigat de cand in PNL au intrat „penalii” PDL

Maria Grapini a discutat, vineri, despre proiectele la care lucrează ca europarlamentar, dar și despre problemele interne ale Partidului Conservator. Cel mai arzător subiect îl reprezintă alegerile locale din 2016, la care PC vrea să meargă singur. Grapini crede că… Timișul va fi un județ mai ușor de câștigat!

Schimbarea vicepresedintilor CJ Timis ar putea fi amanata pana in 2015

Schimbarea vicepreședinților din Consiliul Județean Timiș este o problemă tot mai arzătoare pentru liberali. Ei n-au stabilit încă momentul oportun pentru această schimbare. Marian Vasile, unul dintre aspiranții la scaunul de vicepreședinte al CJ, susține că nici măcar numele celuilalt consilier pe care liberalii doresc să-i propună.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Ciacova (p), Icloda (p), orele 8 – 16; Moșnița Nouă (p), Ghiroda –Toyota, Suzuki, Bitea SRL, Presafe SRL, Gaspar, Global Invest, Deriva, orele 9 – 16; Lugoj – MICRO 4 Bl.3-13, 18, 22, 23, 35, 36, orele 9 –

Top