Stirile din ziua: 3 decembrie 2014

O tamponare in lant a blocat zeci de minute traficul in Marasti

O tamponare in lant a blocat zeci de minute traficul in Marasti

O șoferiță de 21 de ani care a uitat să frâneze în sensul din Piața Mărăști a dat peste cap traficul, miercuri seară, în centrul Timișoarei. A fost doar o tamponare ușoară, dar îndeajuns să scoată din minți timișorenii aflați la acel moment în zonă.

PDL Timis isi face curatenie in ograda: Dan Popa inca nu stie daca vrea sa fie presedinte

PDL-iștii se reunesc miercuri pentru a discuta despre modul în care vor gestiona problemele interne ale partidului. Cel mai arzător subiect este cel al președintelui interimar al filialei Timiș. Aceasta este condusă interimar de secretarul general Dan Popa, care nu e încă sigur dacă vrea să rămână la șefia PDL.

Betele de Mos Nicolae ajung sa coste si 20 de lei in centru! / FOTO

Sărbătoarea de Moș Nicolae este așteptată cu brațele deschise mai ales de copii. Conform tradiției, în seara de 5 decembrie sau în dimineața zilei de 6, cei mici găsesc în ghetuțe atât mici daruri, cât și nuielușe. La Timișoara au fost scoase la vânzare tradiționalele bețe, al căror preț poate ajunge și la… 20 de lei!

„Marea asfaltare” din Ciarda Rosie s-a blocat in… niste stalpi / FOTO

Lucrările la drumurile din Ciarda Roșie s-au oprit din nou. „Vinovați“ de stagnare sunt niște stâlpi ai primăriei și ai Enel, care blochează continuarea activității. Aceasta se întâmplă după o lungă perioadă de timp în care constructorul n-a prea făcut nimic la această investiție care trebuia finalizată pe 12 noiembrie.

Consilierul Bogdan Herzog, pe o lista secreta a agentilor de influenta ai Rusiei in Romania!

Consilierul local Bogdan Herzog, alături de alte personaje din România, precum Ion Iliescu sau Adrian Năstase, ar fi agent de influență al Rusiei pe teritoriul României. Dezvăluirea a fost făcută în presa ucraineană, care susține că o listă cu acești agenți ar fi fost găsită în contul de e-mail al unui colaborator al lui Aleksandr Dughin, ideologul lui Vladimir Putin.

Aproape o promisiune: Targul de Craciun se va extinde, la anul, si in Piata Libertatii

Comercianții nu se prea înghesuie să profite de oferta făcută de primărie și să facă mini-târguri de Crăciun în cartierele orașului. În zonele Soarelui și Dacia, deși foarte aglomerate ca populație, abia s-au găsit câțiva doritori. Anul viitor, când va fi gata și șantierul din centru, târgul de Crăciun se va extinde.

Senatorul Iovescu cere demisia presedintelui PP-DD, Simona Mann: „Are o problema”

Oamenii „domnului Dan” nu se dezmint și, la patru luni de când au semnat un protocol de colaborare, dau cu flit… PSD! Parlamentarii PP-DD au denunțat protocolul și au anunțat că nu mai susțin guvernul. Pe de altă parte, Simona Mann, președintele PP-DD, susține că acordul rămâne în picioare. Senatorul PP-DD Ioan Iovescu crede că Mann „are o problemă”.

Festival de coruri bisericesti la Giroc

Duminică, de la ora 12,15, în Biserica Ortodoxă din Giroc va avea loc festivalul coral „Cu noi este Dumnezeu”. Participă corurile bisericilor ortodoxe din Bocşa, Ghiroda, Mehala şi Giroc (cor mixt şi cor bărbătesc). De la ora 13,30, festivalul va fi urmat de o agapă creştinească. Evenimentul este organizat de Primăria Giroc, în colaborare cu

apa calda

Fara apa calda si caldura in zona Sagului

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de către Enel S.A., va întrerupe miercuri, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 83. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Hărniciei, A. Ipătescu, Muzicescu, Onoarei, Plantelor, Sabinei, Viitorului, Zarand, precum și o parte a celor

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Muzicescu (p), Hărniciei (p), Calea Șagului (p), Onoarei (p), Daliei (p), Al. Lazăr (p), Socrate (p), orele 9 – 16; Giarmata Vii – str.Parcului (p), orele 9 – 16; Bărăteaz – canton CFR, orele 9 – 16; Lugoj – MICRO 4 Bl. 3-13,

Top