Stirile din ziua: 6 decembrie 2014

Drujbele, din nou in actiune in Piata Libertatii! Se cere ajutor de la UE

Drujbele, din nou in actiune in Piata Libertatii! Se cere ajutor de la UE

La două luni și jumătate de la ultima tăiere de copaci în Piața Libertății, drujbele au intrat din nou în acțiune. Vineri a fost „toaletat” unul din cei șase arbori rămași în picioare, pe considerentul că avea probleme. Asociația Peisagiștilor cere, pe de altă parte, ajutor de la UE.

Strauss Festival Orchestra Vienna, in concert la Timisoara

Pentru al treilea an consecutiv în Timișoara și pentru al șaselea an în România, Strauss Festival Orchestra Vienna le aduce iubitorilor de muzică bună un strop de magie vieneză. Turneul începe în orașul de pe Bega, pe 11 decembrie, alături de invitații special Leontina Văduva și Robert Nagy.

Verde pentru tramvaie pe strada Stefan cel Mare! De luni, pe traseu poate reveni si tramvaiul turistic

Tramvaiul turistic al RATT poate ieși, din nou, pe traseul istoric, după terminarea lucrărilor la liniile de pe strada Ștefan cel Mare. O plimbare durează o oră, la ea pot participa 30 de persoană și costă în jur de 800 de lei. În decembrie se vor face însă și curse gratuite, destinate copiilor.

Reteta din Oltenia: Placinta cu praz / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de plăcintă oltenească, evident cu… praz.

Top