Stirile din ziua: 28 decembrie 2014

Preafericitul Daniel a devenit primul cetatean de onoare al Timisului! La Hotel Timisoara / FOTO

Preafericitul Daniel a devenit primul cetatean de onoare al Timisului! La Hotel Timisoara / FOTO

Aprobat în unanimitate în plenul CJ, titlul de cetățean de onoare al Timișului era să fie înmânat, duminică după-amiază, Patriarhului Daniel în mare secret. Asta, pentru că, în viziunea reprezentanților BOR, numai televiziunea lor s-ar putea califica pentru o astfel de „exclusivitate”!

Primaria, in lupta cu prima zapada: S-a intervenit pe principalele artere

La Timișoara a căzut, duminică, prima ninsoare din această iarnă. Conform primăriei, teoretic, s-a intervenit pe principalele artere de circulaţie, pe poduri și pasaje, în cele mai mari intersecții, dar și pe traseele mijloacelor de transport în comun. Practic, inclusiv în zonele centrale nu se vede că ar fi trecut vreun utilaj…

IPS Ioan, inscaunat mitropolit, in timp ce la Timisoara a cazut prima ninsoare / FOTO

Mitropolitul Banatului, Înalt Preasfinția Sa Ioan Selejan, a fost înscăunat oficial, duminică, în Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Lăcașul de cult a fost plin ochi încă de la primele ore ale dimineții și, pentru mulți dintre credincioși, stratul consistent de zăpadă depus în cele câteva ore cât au stat în biserică a fost o surpriză. Printre absenții de la ceremonie s-a numărat și episcopul Caransebeșului, Lucian Mic.

Iubeste Timisoara, dar nu va reveni niciodata in orasul natal! Robert Dornhelm si-a recreat Romania in America

A plecat din Timișoara acum mai bine de jumătate de secol și e sigur că nu va reveni niciodată definitiv aici. Regizorul Robert Dornhelm și-a recreat în America, locul care i-a devenit acasă, o Românie în miniatură și crede că asta îi este de ajuns. La Timișoara nu a reușit nici măcar să-și recupereze casa părintească, vândută apartament cu apartament.

In 2015, Robu ar putea renunta la vechiul Passat! I se pregateste o limuzina „erste klasse”

Primarul Nicolae Robu nu va mai circula, de la anul, în Volkswagen-ul Passat de culoare albastră, pe care l-a „moștenit” de la fostul edil Gheorghe Ciuhandu. La începutul lui decembrie, CL a aprobat preluarea, cu titlu gratuit, prin comodat, a unui autoturism pus la dispoziţie de Retim.

dna

DNA a facut ravagii printre presedintii de CJ! Titu Bojin a fost si el „calcat” de procurori

Președinții de consilii județene au avut un an foarte dificil. Aproape jumătate din cei 41 de oficiali au fost trimiși în judecată de DNA, arestați sau urmăriți penal. Unul dintre ultimii lideri de CJ care a dat cu subsemnatul în fața procurorilor a fost social-democratul Titu Bojin, dus cu mascații la audieri, la București, pe 10 decembrie.

Top