Stirile din ziua: 25 decembrie 2014

Meniu de sarbatoare pentru pacientii din spitalele timisorene

Meniu de sarbatoare pentru pacientii din spitalele timisorene

Spitalele din Timişoara au pregătit şi în acest an un meniu special de Sărbători pentru pacienţii internaţi care nu îşi vor petrece Crăciunul acasă cu familia. Nu vor lipsi tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă, toba şi nici cozonacul. Meniul va fi însă diversificat în funcţie de ce au voie să mănânce bolnavii.

Mos Craciun, ajutat de timisoreni cu inima buna, a ajuns si copiii de la „Rudolf Walther” / FOTO

„Dragă Moş Crăciun, sunt Edi, am 11 ani şi sunt în clasa a VI-a. Eu mai am patru fraţi, dintre care unul este cu mine aici (…) Îmi doresc, dacă merit, o pereche de ghete sau o undiţă.” E doar una din cele 108 scrisori pe care le-a primit Moș Crăciun de la copiii din Satul „Rudolf Walther”. Oameni cu suflet le-au îndeplinit și anul acesta dorințele.

Pastorala de Craciun a PS Martin Roos

„Mărire în cer lui Dumnezeu şi pe pământ pace oamenilor de bunăvoinţă!” – aşa răsună mesajul îngeresc al Solemnităţii Naşterii Mântuitorului, transmis păstorilor care îşi păzeau turma pe câmpul din Betleem. Este un mesaj de bucurie, adresat nu numai păstorilor, ci tuturor oamenilor de bunăvoinţă.

Pastorala de Craciun

Aceste cuvinte de îndemn duhovnicesc, pe care le auzim cântându-se în sfintele noastre biserici cu prilejul marelui praznic al Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos, ne cheamă pe toţi la întâlnirea sfântă şi mântuitoare cu Însuşi Iisus Hristos, Cel ce „plecând cerurile S-a pogorât şi S-a sălăşluit în pântecele Fecioarei, fără schimbare, ca într-Însul să înnoiască pe Adam cel stricat prin păcat”.

Craciun fericit!

Sărbătorile să vă fie cu armonie în casă, colinde vesele și cozonaci cu nucă, mere coapte, aromă de scorțișoară … și cu tot ce vă doriți! Să aveți parte de bucurie și momente de neuitat alături de cei dragi! Crăciun fericit!

Top