Stirile din ziua: 29 decembrie 2014

Atentionare de calatorie pentru Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe anunță șoferii care și-au programat, în această perioadă, călătorii spre Ungaria că traficul se desfășoară cu dificultate în anumite zone, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pe drumul dintre Mako și Nădlac se circulă pe un singur fir.

Ca sa scape de titlul de „dottore”, Ponta isi da ordonanta de urgenta

În ședința de guvern de luni va fi discutat un proiect de ordonanţă de urgenţă care modifică Legea educaţiei naţionale, prin introducerea unui articol care va conferi titularilor unui titlu de doctor dreptul să renunţe la acesta în baza unei cereri adresate Ministerului Educaţiei. Premierul Victor Ponta, acuzat din 2012 de plagiat, a anunțat că vrea să-i fie retras titlul de doctor în drept, obținut în 2003.

Aeroportul Timisoara, paralizat din cauza vantului!

Iarna creează probleme și la Aeroportul Timișoara. Au fost deja anulate unele curse, în timp ce altele au întârzieri mari, din cauza vântului puternic. Timișul este sub cod galben de vânt până la ora 13. Aeroportul din Timișoara este ca și închis pentru moment, deoarece condițiile meteo nu permit desfășurarea în condiții de siguranță a operațiunilor.

Pacientii se plang de saracia din spitale, acestea nu cheltuiesc banii alocati de CJAS

Pacienții se plâng că trebuie să vină cu medicamente și materiale sanitare de acasă, iar spitalele din Timiș nu reușesc să cheltuiască fondurile alocate de Casa Județeană de Sănătate Timiș. Cel puțin așa susțin reprezentanții CJAS, conform cărora, de exemplu, Spitalul Municipal nu a folosit peste 886.000 de euro din banii pe care i-a cerut și primit!

Super-oferta de la BOR: sapte lei insigna cu chipul mitropolitului Selejan

„Fabrica de bani” a BOR nu pare să se oprească niciodată. Ba chiar mai mult, se reinventează de fiecare dată. Duminică, la Timișoara, la ceremonia de înscăunare a IPS Ioan Selejan, noul mitropolit al Banatului, oferta de materiale „promoționale” s-a adaptat perfect ocaziei. Astfel, au apărut… insignele cu chipul înaltului ierarh!

Top