Stirile din ziua: 19 decembrie 2014

Inca 300.000 de lei pentru ACS Poli, „cadou” de la bugetul local

Inca 300.000 de lei pentru ACS Poli, „cadou” de la bugetul local

Moș Crăciun a fost foarte darnic în acest an cu ACS Poli: în mai puțin de două săptămâni, clubul de fotbal a primit, de la bugetul local, nu mai puțin de 800.000 de lei. Consilierii locali au votat vineri încă 300.000 de lei, suma totală pentru acest an alocată divizionarei secunde fiind de aproape opt milioane de lei.

Mos Craciun nu vine la Michelangelo: sanse minime sa fie deschisa circulatia in acest an

Oricât de mult și-ar fi dorit primarul Nicolae Robu să le facă timișorenilor un cadou… rutier de Crăciun, edilul a trebuit să se recunoască învins de condițiile meteo. Aproape sigur, pasajul subteran Michelangelo nu va deschis circulației în acest an, deși mai este foarte puțin de lucru.

Si totusi, cine a inchis portile Catedralei?

Încet-încet, ne apropiem de finalul manifestărilor dedicate trecerii a 25 de ani de la Revoluția din 1989. 25 de ani, o vârstă pe care mulți dintre cei care au căzut în acel decembrie sângeros nu au reușit să o prindă. La fel ca în anii precedenți, și acum revoluționarii și-au dat în petec, s-au certat între ei, s-au acuzat de tot felul de minuni.

alina gorghiu

Robu: Alina Gorghiu nu a fost impusa de Iohannis, ci aleasa

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, consideră că partidul din care face parte a dovedit că poate trece peste diverse frământări mărunte și a luat cea mai bună decizie în ceea ce privește președintele interimar. El nu exclude însă posibilitatea ca, până în 2017, să aibă loc și un congres care ar putea stabili, eventual, o altă formula de conducere.

Primaria, dispusa sa dea 18.000 de euro pentru noua garaje de pe strada Orion

Primăria va plăti câte 2.000 de euro pentru nouă proprietari de garaje de pe strada Orion, construcțiile urmând să fie demolate. Epopeea acestor garaje durează de mai multe luni, timp în care strada a fost reabilitată. Consilierii locali trebuie să voteze în plenul de vineri proiectul care rezolvă această problemă.

Top