Stirile din ziua: 12 septembrie 2015

Ruga Timisoarei a inceput in fum de mititei, cu folclor in Parcul Rozelor / FOTO

Ruga Timisoarei a inceput in fum de mititei, cu folclor in Parcul Rozelor / FOTO

Ruga Timișoarei a început, sâmbătă după-amiază, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Rozelor. De această dată, vremea a ținut cu iubitorii de folclor, iar ploaia nu și-a făcut apariția. Nu lipsesc însă tarabele cu poșete și nici „parfumul” de mititei. Spectacolul folcloric a atras, ca în fiecare an, o mulțime de spectatori.

psd

PSD Timis va avea presedinte executiv in cateva saptamani! Si nu va fi parlamentar

La mai bine de trei luni de când Sorin Grindeanu a fost ales președinte al PSD Timiș, filiala partidului este în continuare fără președinte executiv, vicepreședinți sau secretar. În câteva săptămâni însă, lucrurile vor intra în normal. Un lucru e cert: viitorul președinte executiv ar trebui să nu fie parlamentar!

Probleme in „Bora-Bora de Berzasca”: au mobilat casutele si erau sa se scufunde!

Probleme la satul lacustru de la Berzasca! Patru bungalouri era cât pe ce să se scufunde, după ce au fost… mobilate! Constructorul spune că situația a fost remediată. Excentrica investiție, care ar trebui să-i facă pe turiști să se simtă ca-n Bora-Bora sau Maldive, trebuie finalizată, în prima ei parte, în câteva săptămâni.

Apelul lui Grindeanu s-a auzit pana la Dragnea: PSD grabeste congresul

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a venit la Timișoara, unde a discutat despre congresul în urma căruia se va stabili conducerea partidului. Acum câteva zile, Sorin Grindeanu a cerut public organizarea acestuia alegeri în octombrie. Liderul social-democrat spune că într-adevăr ar fi nevoie de congres cât mai repede, pentru ca PSD să aibă timp să-și pregătească candidații.

Vin vremuri grele: functionarii din primarie, trimisi la… numarat gropi si terenuri virane!

De la birou, la inventariat gropi în carosabil, terenuri virane și copaci care stau să cadă! Asta pare să îi aștepte, în viitorul apropiat, pe aproximativ 50 de angajați ai PMT, inclusiv dintre cei cu funcții. Primarul Nicolae Robu vrea să-i scoată pe funcționari pe străzi, să sesiseze neregulile.

O luna si jumatate de restrictii de trafic pe DN66

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România SA a decis să închidă, din nou, circulația rutieră pe drumul naţional DN 66, pe sectorul cuprins între km 93+500 – 126+000 Bumbeşti Jiu – Petroşani, în perioada 15 septembrie – 30 octombrie. Restricțiile sunt necesare pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.

Plai X: prima zi, cu Luminarium, Argatu si Everlast / FOTO

Cea de-a zecea ediție a Festivalul Plai a început, vineri seară, în deja tradiționalul spațiu al Muzeului Satului. Participanții nu s-au înghesuit foarte tare, dar cei care au ales să riște și să vină „pe neve”, fără să știe pe cine vor putea asculta n-au regretat. Sâmbătă vă așteaptă ateliere, filme, concerte și party-uri. Și nu ratați Luminariumul!

Top