Stirile din ziua: 21 septembrie 2015

O prima victorie pentru ISJ, in cazul Bacului fraudat de la Faget. Zeci de procese, inca pe rol

O prima victorie pentru ISJ, in cazul Bacului fraudat de la Faget. Zeci de procese, inca pe rol

Cazul bacalaureatului fraudat de la Făget este departe de a fi rezolvat. Zeci de elevi au mers în instanță pentru a contesta faptul că au fost eliminați din examen. ISJ a avut parte de o primă victorie, în cazul unei eleve care a contestat procesul-verbal prin care a fost eliminată.

14 strazi cu piatra cubica vor fi asfaltate! Cu 3,3 milioane de euro, primaria muta piatra in Piata Unirii

Străzile cu piatră cubică din Timișoara au, teoretic, zilele numărate. Consilierii locali vor vota, marți, studiul de fezabilitate pentru o investiție care prevede asfaltarea acestora. Lucrarea acoperă 14 străzi, are un preț estimat de 3,3 milioane de euro și un timp de execuție de nouă luni. Piatra va ajunge în zona Cetate.

Cum sa-ti faci reclama la misto cu „olimpica” Maria Grapini

Ați auzit de Asociația Culturală „Constantin Brâncuși”? Nu, nu este din Târgu-Jiu, Rovinari sau Târgu Cărbunești, ci exact din Timișoara. Și are drept scop, printre altele, „omagierea unor personalități cu rădăcini în zona Banatului s-au care și-au desfășurat activitatea în Banat”.

Tot mai putine locuinte de inchiriat, proprietarii prefera sa vanda

Numărul apartamentelor disponibile pentru închiriere este în scădere! Este concluzia la care au ajuns experții imobiliari, după ce au analizat ofertele din marile centre universitare, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași. Proprietarii încep să prindă curaj și preferă să scoată locuințele la vânzare.

drumul boilor

Drumul Boilor va deveni, in sfarsit, circulabil! Cu peste 4 milioane de euro

În şedința de marți a Consiliului Local Timişoara, consilierii au pe ordinea de zi studiul de fezabilitate pentru amenajarea drumului de legătură dintre Calea Moşniţei şi Drumul Comunal 149. Este vorba despre o porțiune de șosea de un kilometru și jumătate, a cărei realizare va costa bugetul local peste 4,4 milioane de euro.

La film, cu masina de pompieri! Cinemateca in aer liber in Piata Libertatii

La începutul lunii octombrie, o mașină veche de pompieri va opri în centrul Timișoarei. Dacă o vedeți nu trebuie să vă speriați! Nu e vorba despre un incendiu, ci despre o seară plină de filme. Cinemateca mobilă din Leipzig poposește în această toamnă și în orașul de pe Bega.

Anchetatorul nu-i anchetator destul, daca nu e si fudul

Se spune ca pentru Constantin Ostaficiuc și Gheorghe Ciuhandu se puteau găsi alte pricini penale cu care să-i chestionezi, dacă tot e să se facă dreptate pe lumea asta. Dar n-a fost să fie, și Al Capone s-a întors la mica evaziune fiscală, cum și celor doi demnitari locali li se impută astăzi cheltuielile cu fotbalul din perioada Poli-BkP.

Calea Sagului

Atentie, soferi! Se lucreaza la mall, asa ca pe Calea Sagului se circula bara la bara! / FOTO

Dacă aveți de mers spre DN 59, Timișoara – Moravița, înarmați-vă cu răbdare. Traficul pe Calea Șagului, pe sensul de ieșire spre Șag, se desfășoară în ritm de melc! Totul, din cauza lucrărilor care se desfășoară la sensul giratoriu și devierea liniei de tramvai către viitorul mall de la Dermatina.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Renașterii (p), Rândunelelor, Geneva, Zurich, Alsacia, orele 9 – 16; Recaș nr. 1182, orele 9 – 16; Lugoj – str. Caraiman (p), Timișului, A. Vlaicu (p), orele 9 – 16; Breazova, Margina (p), orele 9 – 16; Nădrag, Dobrești, Pietroasa Mare, orele 8

Top