Stirile din ziua: 19 septembrie 2015

Exercitiu la granita cu Serbia, corturi de armata montate la Lunga

Exercitiu la granita cu Serbia, corturi de armata montate la Lunga

Ministerul de Interne a dat undă verde unui exercițiu care se desfășoară în județul Timiș la granița cu Serbia. Acesta a fost dispus de ministrul Gabriel Oprea, în contextul crizei care a creat probleme în mai multe țări din jur. UPDATE: Mai multe corturi de armată au fost instalate la Lunga.

Targul Mesterilor Populari, atractia sfarsitului de saptamana la Muzeul Satului / FOTO

Ii cusute cu motive tradiționale, cergi, oale de sarmale și tot felul d blide, dar și bucate care-ți lasă gura apă – toate sunt de cumpărat, până duminică, la Muzeul Satului Bănățean. Târgul Meșterilor Populari a adunat, în acest an, în jur de 90 de expozanți veniți din mai multe colțuri ale țării.

BCR opreste temporar serviciul de Internet Banking

Banca Comercială Română (BCR) oprește duminică, 20 septembrie, între orele 1 și 11, sistemele informatice care gestionează website-urile BCR si serviciile de Internet si Mobile Banking. BCR recomandă clienţilor să-şi programeze din timp toate operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă. Pentru operațiuni urgente, clienții pot folosi serviciul de phone banking,

CCIAT face inscrieri la ultimele serii de cursuri gratuite pentru persoanele din mediul rural

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, partener coordonator al proiectului „RuralNet – Centru de orientare în carieră şi consultanţă non-agricolă”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, face înscrieri pentru ultima serie de cursuri gratuite destinate persoanelor din mediul rural.

Top