Stirile din ziua: 23 septembrie 2015

Voichita Lazureanu

Voichita Lazureanu, noul presedinte al Organizatiei Femeilor Social Democrate Timisoara

Voichita Lazureanu, noul presedinte al Organizatiei Femeilor Social Democrate Timisoara

Organizaţia Femeilor Social Democrate Timişoara are, de miercuri seară, o nouă conducere. Conferința municipală a OSFD a desemnat-o pe Voichița Lăzureanu drept președinte, fiind ocupate, de asemenea, și celelalte funcții la vârf.

nicolae corneanu

Slujba de pomenire pentru IPS Nicolae, la un an de la moarte

Pe 28 septembrie se împlinește un an de la plecare din această lume a Înaltpreasfinţitului Părinte Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului. Toţi cei care l-au cunoscut şi l-au iubit sunt așteptați duminică, 27 septembrie, la slujbele oficiate întru pomenirea acestuia la Catedrala Mitropolitană.

Statie RATT suspendata la Dermatina

RATT anunță că de joi, 24 septembrie, staţia Dermatina, sensul spre Pod Calea Şagului, va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor ce au loc la racordul stradal cu zona viitorului mall. În aceste condiții, călătorii care circulă pe liniile 33, E1 şi E8 vor urca și vor coborî din mijloacele de transport în comun în

Drept la replica

În urma articolului „Alegeri cu scandal la femeile PSD-iste”, Organizaţia Municipală Timişoara a Partidului Social Democrat ţine să facă o serie de precizări menite să ducă spre o informare corectă a cititorilor deBanat.

Invitație la ședința specială a Clubului Helion

Timișorenii sunt invitați vineri, 25 septembrie 2015, ora 17, sala Orizont a Uniunii Scriitorilor, filiala Timișoara (Piața Sf. Gheorghe nr. 3, deasupra Băncii Transilvania) la o ședință specială a clubului Helion. Ședința este organizată de către Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Clubul de Anticipație HELION în cinstea scriitorului timișorean, Costel Baboș, stabilit în

Protejezi un copac? Poti sa incalci linistit legea! Terasa din Parcul Alpinet si-a gasit scuza ca s-a extins ilegal

Situație de neînțeles la Primăria Timișoara: se caută acum soluții pentru ca terasa din Parcul Alpinet, ridicată din start cu nerespectarea condițiilor de la licitație, să intre cumva în legalitate! Explicația oferită primarului pentru suprafața dublă construită: în zonă s-a „întâlnit” un pom!

Experimente pentru curiosi, la Noaptea Cercetatorilor de la UVT / PROGRAM

Dacă vreți să aflați mai multe despre tainele științei, despre viețile cercetătorilor și despre modul în care-și fac aceștia meseria, sunt așteptați la UVT. Aici are loc o nouă ediție a evenimentului „Noaptea Cercetătorilor”, care își propune să aducă publicul cât mai aproape de știință.

S-a votat: 20 de milioane de euro in sase ani, pentru Capitala Culturala

În plin scandal din cauza unui raport al Curții de Conturi, care consideră ilegală finanțarea de la bugetul local a activității Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, consilierii locali au aprobat bani pentru șase ani de derulare a acestui proiect. Suma: 20 de milioane de euro! Sau ceva mai mult de 9 euro / timișorean / an.

apa calda

Apa calda oprita pe zeci de strazi

Colterm anunță că, pentru a putea finaliza lucrările de dezvoltare a rețelei termice, va întrerupe miercuri, 23 septembrie, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT 6, 7A, 7B, 7C, 12, Siret, Sorin Titel, Plevna și Virgil Madgearu. În aceste condiții, vor rămâne fără apă caldă timișorenii de pe zeci de străzi, inclusiv

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Slavici (p), Nottara (p), Paganini (p), orele 8 – 15; Lugoj – str. Caraiman (p), Balta Lată, Șirul Izlazului, Pescarilor, Moara Spânească, orele 9 – 16; Liebling (p), orele 8 – 15; Nădrag, Dobrești, Pietroasa Mare, Stamora Română (p), orele 8 –

Top