Stirile din ziua: 7 septembrie 2015

Openville a desemnat castigatorul concursului „Timisoara impreuna”

Openville a desemnat castigatorul concursului „Timisoara impreuna”

Au postat fotografii care au constituit, apoi, un imens puzzle. Acesta a fost invitația pe care mallul le-a făcut-o timișorenilor, cărora le-a dezvăluit, la final, o parte din proiectul Openville. O norocoasă a câștigat marele premiu: o vacanță unde vrea, cu cine vrea.

Cristian Busoi (

Timisoreanul adoptat Cristian Busoi, tot mai aproape de Primaria Capitalei

Arestarea șpăgarului primar al Capitalei, Sorin Oprescu, deschide calea PNL pentru cucerirea celui mai important fotoliu de edil din România. Printre cei intrați în competiția internă din partid pentru a fi desemnat candidat la primărie se numără și europarlamentarul Cristian Bușoi, timișorean prin adopție.

Modificari in circulatia trenurilor, pe ruta Caransebes-Timisoara

CFR Călători anunță că, urmare întreruperii circulaţiei feroviare pe secţia Băile Herculane – Caransebeş, din cauza deraierii unor vagoane de marfă între staţiile Vălişoara – Valea Timişului, o parte din trenurile de călători circulă pe rută ocolitoare până la redeschiderea liniei, iar la unele se realizează transbordarea pasagerilor cu mijloace auto.

BC Timisoara, meci de prezentare cu o legenda a baschetului: Crvena Zvezda

Echipa de baschet BC Timișoara își va prezenta luni seară, de la ora 19, noul lot în cadrul unui meci cu una dintre cele mai mari formații din istora baschetului european, Crvena Zvezda. Actuala campioană a Serbiei este participantă în Euroliga, cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european, dar și în Liga Adriatică.

Vrei sa mergi la meciul Poli-Steaua? Biletele sunt mai scumpe!

Șefii lui Poli Timişoara speră să dea o veritabilă lovitură financiară la jocul cu Steaua Bucureşti, vânzând bilete la preţuri mai piperate decât la celelalte meciuri. Scumpirea biletelor înainte de un joc cu Steaua Bucureşti este însă deplasată, deoarece preţurile generale pentru abonamente şi bilete au fost stabilite înainte de începutul sezonului.

Toamna la Istanbul: o experienta de neuitat / FOTO

Anotimpul culorilor este și mai fascinant într-un oraș unde Occidentul și Orientul își dau mâna, într-o armonie desăvârșită de culori, arome, senzații. Vă propunem să explorați, la începutul lunii octombrie, fascinantul Istanbul, într-un city-break de excepție propus de Agenția de turism Ultramarin.

Jos cenzura! PSD vrea sa interzica balada „C-asa beau oamenii buni” in Complexul Studentesc

Când consilierii locali PSD au propus interzicerea consumului de alcool în Complexul Studențesc s-au gândit, probabil, că în campus nu se mai consumă droguri tocmai pentru că nu este permis acest lucru. Sau că tinerii studioși nu se mai iubesc pe rupte pentru că regulamentul căminelor nu lasă loc de cuplărai.

aquatim

Apa rece oprita in Gataia

Aquatim anunță că luni, 7 septembrie, între orele 9 și 16, va opri furnizarea apei în Gătaia. Întreruperea este necesară pentru realizarea lucrărilor de conectare a rețelei de apă, de la conducta veche la conducta nouă și pentru montarea unor vane. La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Slavici,Podgoriei, A. Bacalbașa, Fragilor, Piața P. Șandor, Paganini, O. Cotruș (p), Sulina (p), Calea Timișoarei, SC Totalco, orele 9 – 15; Denta (p), orele 9 – 15; Giroc – Totalco, zona MFA, orele 9 – 17; Pietroasa Mare, Dobrești, orele 8 –

Top