Stirile din ziua: 8 septembrie 2015

Daca tot s-a terminat vacanta, va fi reluata pavarea in Cetate! Piata Unirii, gata in octombrie

Daca tot s-a terminat vacanta, va fi reluata pavarea in Cetate! Piata Unirii, gata in octombrie

Șantierul din Cetate va fi terminat până la finele acestui an, chiar dacă lucrările pe unele străzi abia au început. Primarul Nicolae Robu oferă, din nou, o mostră de optimism debordant și explică stagnarea prin… vacanța de vară a furnizorilor de piatră.

La Timisoara se canta muzica de basm. Spectacol inedit semnat de Daniel Dorobantu

Amatorii de muzică din Timișoara vor putea să-și reamintească de copilărie grație unui eveniment inedit, marca Daniel Dorobanțu. Este vorba despre concertul „Liniștea Cuprinsurilor”, în cadrul căruia va răsuna… muzică de basm. Coloana sonoră va fi acompaniată și de proiecții video spectaculoase.

Refugiatii care ajung in Romania ar putea fi cazati in camine scolare! In Timis nu se stie cate locuri sunt

România se pregătește pentru a primi refugiați, iar o parte dintre aceștia ar putea să fie cazați în căminele școlilor și liceelor din țară. Dacă alte județe au prezentat deja Ministerului Educației locurile disponibile pe care le au pentru emigranți, în Timiș încă nu se știe dacă refugiații vor fi cazați în căminele elevilor.

Primarul Nicolae Robu, audiat la Politie din cauza Incuboxx!

Ziua de marți a început cum nu se poate mai prost pentru primarul Nicolae Robu. Acesta a fost chemat la Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru a da declarații într-un dosar legat de faimosul Incuboxx, o investiție de patru milioane de euro, realizată din fonduri europene. Edilul șef nu este singurul care trebuie să dea cu subsemnatul. UPDATE: Totul a pornit de la faptul că Saiftim, antreprenorul general, nu și-a plătit subcontractorii, deși a încasat banii de la primărie.

Haideti sa pazim Baile Turcesti! Protest impotriva ingroparii vestigiilor din Piata Libertatii / FOTO

Băile Turcești din Piața Libertății vor dispărea de la vedere în scurt timp, odată ce muncitorii vor începe să pună în practică proiectul agreat de Ministerul Culturii. Timișorenii sunt însă chemați să iasă în stradă și să protejeze această importantă pagină din istoria orașului lor. Primul protest are loc joi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Păltiniș, Feuerbach, Piața Eforie, Piața Crucii, str. Artiștilor (p), 1 Decembrie (p), Turgheniev, Ghirlandei, Izvorului, orele 9 – 17; Giulvăz (p), orele 9 – 15; Pietroasa Mare, Dobrești, Stamora Română (p), orele 8 – 20; Deta – ferma Minda, Besa, Toro-Carnex Parc Dunasun,

Top