Stirile din ziua: 15 septembrie 2015

Cablistii au distrus copaci de peste 60.000 de euro

Cablistii au distrus copaci de peste 60.000 de euro

În Timișoara este în plină desfășurare o amplă operațiune de îngropare a cablurilor diverșilor operatori de utilități. Firmele lasă în urmă dezastru, nu refac carosabilul spart și distrug spațiile verzi. Primăria a dat, în sfârșit, amenzi, dar nu se știe câte au fost și plătite efectiv.

Lansare triplă de cărți la „Librăria de Nisip”

Vă invităm la un eveniment important în perimetrul cultural al Timişoarei: lansarea colecţiei de carte INSOLIT, realizată în parteneriat de către Asociaţia Helion şi Editura Eurostampa din Timişoara. Lansarea va avea loc la La Librăria Cartea de Nisip (Str. Alba Iulia, nr.1) din Timişoara, în ziua de 15 septembrie 2015, începând cu ora 18,30. Astfel,

Scandalos: VC Tudor, inmormantat cu onoruri militare

Cel mai nociv personaj politic din România ultimului sfert de veac, Corneliu Vadim Tudor, va avea parte de înmormântare cu onoruri militare. Funeraliile vor avea loc joi, la Cimitirul Ghencea. Acest lucru este posibil deoarece fostul poet de curte și bufon al familiei Ceaușescu a fost decorat cu Ordinul „Steaua României” de Ion Iliescu.

CCIA Timis avizeaza forta majora, dupa ce seceta a facut praf culturile agricole

Seceta fără precedent din această vară a provocat o arșiță ce a condus la distrugerea producției agricole, îndeosebi la porumb, floarea-soarelui și soia. Agricultorii pot ieși din situaţiile neplăcute în care nu pot să-şi respecte contractele dacă se adresează Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, pentru eliberarea unui aviz de forță majoră.

Incep lucrarile la Openville! 220 de milioane de euro pentru extinderea primului mall din Timisoara

Ansamblul multifuncţional Openville Timişoara devine realitate. După obţinerea avizelor necesare, compania Iulius Group anunţă începerea lucrărilor la proiectul în valoare de 220 de milioane de euro. Prima va fi ridicată o clădire de birouri de 11 etaje.

Pasajul Michelangelo se inchide din nou pentru masini! De Saptamana Mobilitatii / PROGRAM

Curse gratuite cu tramvaiele reabilitate, demonstrații de yoga și zumba, consilieri locali în pedalat, pasajul Michelangelo închis din nou pentru mașini. Aceasta este oferta Primăriei Timișoara, în Săptămâna Mobilității, care începe miercuri, 16 septembrie. Timișorenii sunt invitați să participe la cât mai multe activități.

Inca o strada interzisa masinilor in zona centrala!

La o lună și jumătate de când a fost spartă, strada Janos Bolyai a fost refăcută și va deveni exclusiv pietonală. Este a doua străduță din Cetate care trece printr-un astfel de proces, după strada Pacha, pe porțiunea dintre Bd. Revoluției și Piața Unirii. În total, vor apărea patru noi străzi pietonale.

Jocuri periculoase, marca Michael Flatley, la Timisoara! Supershow de dans irlandez

Dans tradițional irlandez, a la Michael Flatley, dar și holograme 3D – aceasta este „rețeta” celui mai nou spectacol din seria „Lord of the Dance”. Timișorenii vor putea urmări fascinanta poveste chiar la ei în oraș, la începutul lunii octombrie, biletele fiind puse deja în vânzare.

Ce poti sa-i mai spui lui „Flocea”? Esti mare, „dom’le Flocea”!

Șase puncte din șase posibile în cele două meciuri disputate în Liga I. Cu un punct mai mult decât reușise Dan Alexa în opt meciuri. Victorie și calificare în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Dacă mai punem și victoria din amicalul cu Bekescsaba, avem un tablou complet: patru victorii din patru meciuri.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea punerii în funcțiune a noii rețele, dar și pentru remedierea unei defecțiuni tehnice, va întrerupe marți, 15 septembrie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 49, 27, 28, 29, 38, 39, 40, 41. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondați zonelor I.I. de la Brad,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – Bl. Zona Timișorii C1-C6 și D1-5), orele 8 – 16; Giulvăz, Cebza, Macedonia, Petroman, orele 8 – 16; Dumbrăvița – str.Petofi Sandor, Kos Karoly, orele 8 – 16; Izvin – str. Mihai Eminescu nr. 71, Cebza, orele

Top