Stirile din ziua: 16 septembrie 2015

A murit Vadim! A „inviat” Grigore Trif!

A murit Vadim! A „inviat” Grigore Trif!

PRM Timiș a revenit la viață chiar după moartea liderului național, Corneliu Vadim Tudor. Fără activitate de mai multe luni, Grigore Trif a anunțat că filiala pe care o conduce va avea un candidat la Primăria Timișoara! Există chiar doi doritori!

#TM2021, in expozitie: Timisoara, asa cum o vad timisorenii

Pe perioada verii, timișorenii au fost îndemnați să fotografieze tot ceea ce li se pare reprezentativ pentru viața culturală din orașul lor. Sute de fotografii cu această temă au fost postate pe Instagram, iar cele mai reușite 25 vor fi prezentate într-o expoziție. Totul, în speranța că Timișoara ca ajunge Capitală Culturală Europeană.

Salvarea Bailor Turcesti din Piata Libertatii, ceruta inclusiv de la Academia Romana

Aproape 700 de semnături a strâns petiția online inițiată împotriva soluției de îngropare a Băilor Turcești din Piața Libertății. Printre cei care se opun variantei agreate de Ministerul Culturii se numără mai multe personalități, inclusiv președintele secțiunii de Istorie și Arheologie a Academiei Române.

Timisoara ar putea parasi cursa pentru Capitala Culturala Europeana inca dinainte de a se inscrie!

Curtea de Conturi pune în pericol candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană. Ultimul control al instituției consideră ilegală finanțarea acordată de primăriei Asociației Timișoara Capitală Culturală, la fel ca în cazul cluburilor sportive. PMT a contestat raportul, dar lucrurile ar putea căpăta o turnură extrem de neplăcută.

Se urca Basescu pe locul mortului?

Fostul președinte Traian Băsescu și-a anunțat revenirea în politică, în toamna acestui an urmând să se înscrie în PMP. Dacă ulterior va fuziona cu partidul generalilor lui Găbiță Oprea e greu de spus. Dar totul e posibil, iar pentru voturi Băsescu ar face alianță și cu Partida Romilor sau Uniunea malagambiștilor.

aquatim

Apa rece oprita sau cu presiune scazuta

Aquatim anunță că miercuri, 16 septembrie, între orele 9 și 19, va întrerupe furnizarea apei reci pe strada Gelu. De asemenea, presiunea apei va fi scăzută pe străzile Gării, Spl. Nicolae Titulescu, Carpenului, Nufăr, Gheorghe Barițiu, Gheorghe Pop de Băsești, Tudor Vladimirescu, Căpitan Damșescu, Ion Barac, Posada, Spl. Sofocle, Rahovei, Maramureș, Răchitei, Baba Novac și

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – Bl. Zona Timișorii C1-C6; D1-5, orele 8 – 16; Folia, Dumbrăvița – str.Petofi Sandor, Franyo Zoltan, orele 8 – 16; Giroc – str. Carpați nr. 4, Cărpiniș – moara, MIDANIF, Clopodia (p), orele 9 – 15; Pietroasa

Top